Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) 5 jocuri de păcănele online care sunt la modă în 2022

Jocurile de păcănele reprezintă principalul punct de interes pentru pasionații de gambling și în acest an. Clienții cazinourilor online licențiate își împart bugetul între sloturile clasice și cele bazate pe cele mai moderne mecanisme de câștig.

de Redactia Observator

la 30.09.2022 , 17:09

Mai jos, îți prezentăm cinci jocuri din a doua categorie, care impresionează prin grafică și prin funcțiile speciale.

The Hand of Midas

Midas este un personaj de legendă care, potrivit mitologiei antice grecești, avea puterea de a transforma în aur tot ce atingea cu mâna. Slotul produs de Pragmatic respectă povestea, având o cromatică dominată de auriul strălucitor prezent aproape în fiecare pictogramă. Simbolurile cele mai valoroase sunt Midas, vrăjitorul, fata de aur, cufărul cu galbeni, coșul cu fructe și paharul de aur cu vin roșu.

Articolul continuă după reclamă

Mâna este simbol Scatter care inițiază o secvență de rotiri gratuite cu multiplicator și cu Sticky Wilds (simbolul Wild – pictograma cu litera „W” - rămâne pe poziție, o dată ce se oprește pe grilă). Trei simboluri Scatter garantează un câștig de 10x miza, patru simboluri înseamnă plată sigură de 20x miza, iar câte un Scatter pe fiecare rolă reprezintă un câștig de 30x miza.

Book of Atem

Este unul dintre cele mai apreciate jocuri Microgaming. Slotul este inspirat din poveștile exploratorilor care au căutat timp îndelungat comorile rămase în urma civilizațiilor apuse. Acțiunea se desfășoară în junglă, unde fiecare pas trebuie făcut cu grijă, pentru că din desiș pândesc cobrele, iar din aer sunt gata să atace vulturii. Cel mai valoros simbol este zeul Atem, care plătește până la 500x miza.

Cartea este simbol Wild și Scatter. Dacă apare măcar în trei exemplare pe grilă, generează rotiri gratuite cu Wild expandabil aleatoriu. Mai mult decât atât, cu cât sunt colecționate mai multe cărți, cu atât sunt mai multe șanse de a accesa unul dintre cele patru jakcpoturi (mini, minor, major, wowpot).

Prism of Gems

„Prisma pietrelor prețioase” a fost gândită de cei de la Play'n Go. Este un slot bazat pe mecanism Megaways cu cinci role și trei rânduri. Deasupra grilei este o rolă orizontală cu trei poziții pe care vin simboluri ce ajută la formarea combinațiilor câștigătoare. Fiecare dintre aceste trei poziții este asociată cu un multiplicator care se modifică.

Prisma multicoloră este simbol Scatter. Dacă se opresc minim trei prisme pe ecran, atunci beneficiezi de până la 20 de rotiri gratuite. Fiecare prismă apărută în timpul secvenței suplimentează seria cu două învârtiri. Evident, cele mai valoroase simboluri sunt pietrele prețioase. Pe lângă diamant (Wild), sunt bijuterii strălucitoare albastre, portocalii, verzi și roz. Câștigurile vin în cascadă, fiecare crescând nivelul multiplicatorului.

Parthenon: Quest for Immortality

Este un alt slot inspirat din mitologia greacă, produs de NetEnt. Simbolurile sugerează o poveste desfășurată pe trei niveluri: mare, uscat și aer. Astfel, pe role se opresc: Medusa, corabia, șarpele, tridentul, calul înaripat. Acest joc are mai multe funcții speciale, precum Wild Generation Zone. Atunci când ea este activată, simbolurile Wild care fac parte dintr-o combinație câștigătoare rămân pe ecran până la finalizarea câștigurilor în avalanșă.

O altă funcție importantă este cea inițiată de minim trei pictograme „Free Spins”. Beneficiezi de minim 8 rotiri gratuite la care se adaugă două de fiecare dată când pe grilă mai aterizează trei simboluri speciale, în cadrul secvenței. Tot în timpul rotirilor gratuite, fiecare simbol Wild mărește multiplicatorul, care poate ajunge până la x20.

Jammin' Jars

Cei de la Push Gaming au produs un joc de păcănele care îți induce un sentiment de bună dispoziție. Este un festival al culorilor și al fructelor: căpșuni, portocale, zmeură, mere, prune, coacăze. Cel mai important simbol este borcanul cu dulceață în culorile curcubeului (Jam Jar). Acesta fie aterizează pe rolă împreună cu celelalte pictograme, fie pur și simplu apare pe o poziție, la întâmplare.

Borcanul este simbol Wild care are și puteri de multiplicator. El rămâne pe ecran în timpul secvenței câștigurilor în avalanșă. Totodată, este și Scatter, generând o serie de 6 rotiri gratuite în care borcanele cu factori de multiplicare mai mari apar des pe role. „Jammin' Jars” mai are și secvența curcubeu. Într-o rundă necâștigătoare, aleatoriu, fructe gigantice sunt plasate pe role.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » (P) 5 jocuri de păcănele online care sunt la modă în 2022