Antena Meniu Search
x

Video Povestea de succes a unuia dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mondial. Secretele lui David şi Victoria Beckham, dezvăluite într-un documentar eveniment

Cu doar trei zile înainte de lansarea mult aşteptatului documentar despre viaţa lui, David Beckham povesteşte cum s-a îndrăgostit la prima vedere de soţia sa. Şi, după sucesul Victoriei Beckham la Săptămâna Modei de la Paris, îi mulţumeşte că l-a susţinut mereu. În filmul "Beckham", cei doi mărturisesc şi care a fost punctul de cotitură al relaţiei lor.

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 21:12

Vezi și

După 26 de ani de la prima întâlnire, soţii Beckham sunt la fel de îndrăgostiţi. Succesul Victoriei de la Săptămâna Modei a adus o nouă declaraţie din partea vedetei fotbalului englez. Beckham a postat pe Instagram o poză în care îşi îmbrăţişa soţia, mulţumindu-i că i-a fost mereu alături. "Acea primă dată când am vorbit cu ea, pur şi simplu mi-a plăcut de ea", a declarat David Beckham despre soţia sa.

Istoria cuplului celebru este prezentată în documentarul "Beckham", care va apărea pe Netflix, pe 4 octombrie

David şi Victoria s-au cunoscut la unul dintre meciurile fostului fotbalist şi, spun ei, a fost dragoste la prima vedere. Cuplul a avut parte şi de momente dificile. În 1998, Anglia a fost eliminată de la Campionatul Mondial, iar David Beckham a fost principala țintă a criticilor. "Nu mâncam, nu dormeam, m-a afectat atât de mult, încât nici nu mă mai recunoşteam", a declarat David Beckham. În plus, părinţii şi apropiaţii lui David au dat vina pe Victoria pentru eşecurile sportivului.

Acum, David şi Victoria se amuză pe seama neîncrederii celor din jur şi spun că un lucru i-a ajutat foarte mult să îşi consolideze relaţia: sportul. Cei doi s-au antrenat cot la cot mereu, iar David a fost impresionat că Victoria ridica aceleaşi greutăţi ca el. Istoria cuplului celebru este prezentată în documentarul "Beckham", care va apărea pe Netflix, pe 4 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Povestea de succes a unuia dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mondial. Secretele lui David şi Victoria Beckham, dezvăluite într-un documentar eveniment