Antena Meniu Search
x

Video Premiile BAFTA 2023. Kate Winslet a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal

A fost seara Premiilor de Televiziune BAFTA la Royal Festival Hall în Londra! Printre câştigători se află Kate Winslet, cu premiul pentru cea mai bună actriţă. Cel mai bun actor a fost desemnat Ben Whishaw, pentru performanţa sa din seria "O să Doară". "Adevăratul Mo Farah" a câştigat statueta pentru cel mai bun documentar, iar Serialul-dramă "Bad Sister" a primit premiul în categoria sa.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 08:23

Vezi și

Kate Winslet a luat în acest an premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Marele trofeu i l-a adus performanţa sa din drama "I am Ruth", unde este prezentată povestea unei mame care încearcă din răsputeri să-şi ajute fiica după ce aceasta s-a închis în ea din cauza presiunilor din mediul online. "I am Ruth" a căştigat, de asemenea, şi premiul pentru single drama. 

Kate Winslet, actriţă: Mulţumesc din suflet! O, Doamne! Mulţumesc mult! Înseamnă foarte mult, pentru că asta arată cu adevărat că micile drame britanice de televiziune sunt în continuare puternice. 

Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit în acest an lui Ben Whishaw, pentru mini-seria "O să doară". 

Ben Whishaw, actor: Nu credeam că mi se putea întâmpla asta şi iubesc din suflet fiecare actor în parte din această categorie. Dumnezeule, sunt copleşit de emoţii! 

Serialul urmărește îndeaproape profilul vieții profesionale și personale a lui Adam Kay în timp ce trece prin efectele emoționale ale muncii într-un mediu de lucru stresant.

Premiile BAFTA 2023. Trofeul pentru cel mai bun serial dramă

Cel mai bun serial dramă de anul acesta, "Bad Sisters" a mai primit un premiu, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Anne-Marie Duff. Statueta pentru cel mai bun documentar i-a revenit aseară producţiei "Adevăratul Mo Farah".

Mo Farah, personaj principal: Este o onoare să primesc premiul pentru că, atunci când realizam documentarul, aveam control asupra carierei mele de ani buni, dar nu puteam controla ce avea să iasă aici. 

Documentarul urmăreşte viaţa atletului Mo Farah, copilăria sa, dar şi călătoria din Somalia, ţara sa natală, până în Marea Britanie când era numai un copil. Sunt prezentaţi, de asemenea, şi anii în care Mo Farah a devenit cel mai bun atlet britanic din istoria modernă a Jocurilor Olimpice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Premiile BAFTA 2023. Kate Winslet a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal