Antena Meniu Search
x

Video Premiile Emmy 2023. Trei români din echipa de producţie a serialului "Wednesday" au fost nominalizaţi la ediţia din acest an

Premiile Emmy 2023. Trei români sunt nominalizaţi anul acesta la premiile Emmy. Toţi au lucrat în echipa de producţie a serialului fenomen Wednesday. Seria, care va avea şi un al doilea sezon, a fost filmată integral în România. "Succession" este pelicula care ar putea aduna anul acesta 27 de statuete. 

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 22:01

Cele trei categorii la care sunt nominalizaţi românii sunt cel mai bun decor, cele mai bune costume contemporane şi cel mai bun machiaj contemporan. Toţi au lucrat la producţia serialului Wednesday, o continuare a aventurilor celebrei familii Adams. Adrian Curelea, este director artistic în timp ce Adina Bucur şi Bianca Boeroiu au făcut parte din echipele care s-au ocupat de costume, respectiv make-up. 

Serialul a fost nominalizat, în total, la 12 premii Emmy, inclusiv cel pentru cea mai bun actriţă într-un serial de comedie. Jenna Ortega, cea care joacă rolul lui Wednesday, a povestit într-un interviu exclusiv pentru Observator cât de bine s-a simţit la filmări alături de colegii români.   

Jenna Ortega, actriţă Wednesday: A fost incredibil. Nu vizitasem Europa de Est şi îmi place să călătoresc. În România, nu mă gândisem că voi filma aici, am cunoscut unii dintre cei mai frumoşi oameni.  

Catherine Zeta Jones, care o interpretează pe Morticia Addams, şi-a felicitat colegii printr-o postare pe Instagram. 

Pe acelaşi subiect

Cele mai multe nominalizări le-a obţinut serialul "Succession"

Cele mai multe nominalizări pentru un Emmy le-a obţinut serialul "Succession", cu 27, inclusiv la categoria "cea mai bună dramă", pe care a câştigat-o în doi din ultimii trei ani. Este urmat în topul nominalizărilor de serialul "The Last of Us" şi The White Lotus. 

Cea de-a 75-a gală a premiilor Emmy este programată pentru data de 18 septembrie, dar greva scenariştilor şi potenţiala grevă a actorilor ar putea duce la amânarea evenimentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Premiile Emmy 2023. Trei români din echipa de producţie a serialului "Wednesday" au fost nominalizaţi la ediţia din acest an