Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primele abonamente pentru SummerWell 2025 au fost puse la vânzare. Cât costă un bilet la festival

Ultima seară de SummerWell a fost pur şi simplu magică! Şi pentru că a 13-a ediție a ajuns atât de repede la final, putem face şi bilanţul. Cam 90.000 de spectatori au petrecut trei zile memorabile, care s-au transformat în mii de fotografii în social-media, dar şi în amintiri pe viaţă. Cea mai aşteptată trupă de rock, Keane, a cântat hitul care i-a consacrat pe britanici - Everybody's Changing.

de Ana Maria Munteanu

la 12.08.2024 , 09:43

Keane, ultimul artist care a urcat pe scena principală din cadrul SummerWell, a făcut un adevrat spectacol pentru miile de fani prezenţi aseară pe Domeniul Ştirbey.

90.000 de oameni la SummerWell Festival

"Ce îmi place cel mai mult la Summer Well este că mereu descoperi artişti noi. E deja al treilea an la rând. Putem spune că artiştii devin din ce în ce mai buni şi e o tradiţie deja", spune o tânără. "Am fost toate zilele. Pentru că mi-a plăcut foarte tare atmosfera de aici, e aşa chill, muzică indie, un pic de rock, e cu de toate", povesteşte un tânăr.

Vezi și

Iar ca nimeni să nu se plictisească, ediţia din acest an a venit cu foarte multe surprize, de la cinema în aer liber, la saloane cu tatuaje temporare, până la un studio unde oamenii au putut să creeze melodii, folosind bătăile inimii.

Pe acelaşi subiect

Fanii Formula 1 au avut de asemenea, o supriză, pentru că un monopost original a fost expus la unul dintre stand-uri și ca experienţa să fie completă, cei mai curioşi au putut intra şi într-un simulator de curse.

Cât costă un bilet la SummerWell 2025

Tinerii care s-au distrat trei zile şi trei nopţi au plecat acasă cu telefonul plin de amintiri. Festivalierii au ales să imortalizeze prezenţa lor aici într-un mod inedit. Clipurile 360 de grade reuşesc să surprindă emoţiile, starea de spirit dar şi ţinuta vestimentară şi să creeze astfel, o amintire de neuitat până anul viitor.

Pe site-ul oficial Summer Well au apărut deja abonamentele pentru 2025. 3 zile pline de distracţie şi muzică bună vor costa 275 de lei.

Ana Maria Munteanu Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Entertainment » Primele abonamente pentru SummerWell 2025 au fost puse la vânzare. Cât costă un bilet la festival