Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Summer Well 2024 aduce ocazii unice pentru fanii "Insula iubirii" sau "Asia Express". Surpriză majoră pentru pasionaţii de Formula 1

A început Summer Well! Prima noapte de festival a fost electrizantă! Nothing but Thieves s-a întors în acest an la eveniment, unde aproximativ 30.000 de persoane au cântat la unison hiturile celebrei trupe. Domeniul Știrbey din Buftea a fost neîncăpător. Este incredibil cum Summer Well a reușit în 13 ediții să construiască o adevărată familie. Dar pentru că acest festival este un univers al experiențelor, sunt pregătite și o mulțime de activităţii şi surprize marca Antena!

de Ana Maria Munteanu

la 10.08.2024 , 09:23

Antena a încercat să aducă emisiunile devenite deja virale în lumea reală, acolo unde fanii se pot fotografia cu simbolurile prefarate şi pot participa la tot felul de jocuri interactive cu premii. "Îmi place Insula iubirii. Normal, e de moment. Şi Asia Express", spune o tânără. 

Antena 1, la Summer Well 2024

"Avem un corner cu cea mai virală replică din acest sezon. Am adunat şi toate meme-urile pentru că Insula a devenit fenomen naţional, pentru că cei mai amuzanţi sunt oamenii care se uită la Insula", arată Cătălina Bosuioc, digital marketing manager.

Vezi și

"Avem şi un monopost adevărat de F1 şi locuri unde oamenii pot simula că sunt într-un monopost de F1 şi se pot juca, plus zona de Chefi la Cuţite, unde cei patru juraţi ai emisiunii îi aşteaptă în fiecare seară de la 19 pe toţi cei care vor să-i cunoască şi să mănânce preparate inspirate de ei", adaugă Cătălina Bosuioc, digital marketing manager.

Pe acelaşi subiect

"Se începe cu sandvişul meu cu ciabatta, cu sos de foie gras şi brânză brie, varză roşie caramelizată. Raţa este gătită super bine, este fragedă. Şi este gata, sandvişul meu special pentru toţi invitaţii la Summer Well", spune chef Ștefan Popescu.

"Aici avem nişte canoli sicilian. E un desert tipic sicilian, făcut dintr-o cocă prăjită în formă de tub, care se umple cu diferite creme. Avem cu ricotta, ciocolată şi portocală confiată", arată chef Alexandru Sautner. Pofticioşii nu au stat pe gânduri şi şi-au comandat cel puţin un preparat pregătit de cei patru juraţi.

Noul logo Asia Express - Drumul Zeilor

În premieră, fanii Asia Express pot vedea logo-ul celui mai noi sezon - Drumul Zeilor, care va fi difuzat pe micile ecrane din data de 1 septembrie. Din decor nu lipsesc nici rucsacurile, steagurile sau celebrul pupitru al Irinei. 

Şi după apusul soarelui, luminile preiau controlul. Totul în jur se transformă într-o feerie: tehnologie de ultimă generaţie, combinată cu muzică şi energie pozitivă. Artişti de renume internaţional concertează pe scene spectaculoase, iar fiecare loc din curtea Palatului Ştirbey a fost pregătit în detaliu pentru a găzdui miile de petrecăreţi.

Pentru siguranţa tuturor celor prezenţi, toate activităţile sunt atent supravegheate şi de patrulele de poliţie. "Recomandăm tuturor participanţilor la acest eveniment să nu conducă sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efecte psihoactive, să nu răspundă provocărilor la violenţă, iar orice faptă antisocială să fie adusă de îndată la cunoştinţa organelor de poliţie", a declarat Alexandru Daniel Bălan, IPJ Ilfov.

În seara aceasta tinerii se pot bucura de noi surprize şi şi mai mulţi artişti internaţionali. Festivalul Summer Well se încheie mâine. 

Ana Maria Munteanu Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Entertainment » Summer Well 2024 aduce ocazii unice pentru fanii "Insula iubirii" sau "Asia Express". Surpriză majoră pentru pasionaţii de Formula 1