Antena Meniu Search
x

Video Putea sau nu supraviețui Jack la finalul filmului Titanic? Momentul special în care James Cameron vrea să facă lumină pentru totdeauna

Ar fi putut sau nu ar fi putut să fie salvat Jack la finalul filmului Titanic? Este o întrebare care, se pare, preocupă mulţi cinefili, fani ai peliculei lui James Cameron. Şi care nu le dă pace de 20 de ani încoace.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 14:07

Vezi și

Regizorul canadian a hotărât să pună capăt speculaţiilor odată pentru totdeauna. El a dezvăluit într-un interviu că a comandat un studiu științific pentru a determina dacă într-adevăr exista suficient spaţiu pe uşa plutitoare, atât pentru Jack, jucat în film de Leonardo DiCaprio, cât şi pentru Rose, interpretată de Kate Winslet.

Rezultatul studiului va fi prezentat într-un episod special care va ajunge în cinematografe în luna februarie. Pentru reconstituiri şi calcule nu au fost chemaţi Leonardo di Caprio şi Kate Winselet, ci au fost folosiţi doi cascadori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Putea sau nu supraviețui Jack la finalul filmului Titanic? Momentul special în care James Cameron vrea să facă lumină pentru totdeauna