Antena Meniu Search
x

Video Reacţia lui Cher, după ce a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame: "Nu aș intra acum nici dacă mi-ar da un milion de dolari"

Uneori, chiar e prea târziu. Cher este unul dintre 16 artişti nominalizaţi, aseară, pentru a fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame. Doar că, după ce a aşteptat mai bine de trei decenii această onoare, fanii se tem că artista ar putea refuza să participe la ceremonia din octombrie. Pe listă mai sunt Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige. 

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 21:43

Vezi și

După trei decenii de amânări şi refuzuri, legendara Cher va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Este încă o recunoaştere a unei cariere impresionante care se întinde pe mai bine de şase decenii. Cher spune însă că această recunoaştere vine prea târziu, aşa că nu va participa la gala de la sfârşitul anului. 

Cher: Nu sunt în Rock and Roll Hall of Fame! Vorbeşti serios? Și ştii ce, nu aș intra acum nici dacă mi-ar da un milion de dolari. Nu glumesc.

Kelly Clarkson: Dar dacă te răzgândeşti vreodată.

Cher: Nu mă voi răzgândi niciodată. Pot să se ducă ştii tu unde. Am schimbat industria muzicală pentru totdeauna cu Believe. 

Single-ul din 1998 a fost pionier în utilizarea tehnologiei de auto-tune

Single-ul din 1998 a fost pionier în utilizarea tehnologiei de auto-tune. Acum, fanii artistei se aşteaptă să refuze nominalizarea. Nu ar fi prima celebritate. Şi Roger Waters de la Pink Floyd, AXL Rose, solistul trupei Guns N Roses, şi Diana Ross au spus pas. 

Mary J. Blige s-a aflat şi ea pe lista anunţată de Lionel Richie şi Ryan Seacrest. Pe pagina de Instagram, artista a mulţumit fanilor şi le-a mărturisit că este mai mult decât recunoscătoare. Artiştii pot intra în Rock and Roll Hall of Fame după 25 de ani de la prima înregistrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Reacţia lui Cher, după ce a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame: "Nu aș intra acum nici dacă mi-ar da un milion de dolari"