Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Recomandări pentru weekendul 8-9 iunie: "Shrek, Musicalul", concert Andia şi spectacol de operetă experimentală

În weekendul 8-9 iunie vom avea parte de cel puţin două premiere.

de Raluca Bădică

la 07.06.2024 , 17:59

Vineri, în Capitală are loc premiera "A fost o fată ca niciodată". Este un spectacol de operetă experimentală. Intrarea este gratuită, iar oferta de vizionare ţine până pe 9 iunie. Vlăduța Lupău și Nicu Paleru ne invită la două petreceri grandioase în nordul Capitalei. Suntem așteptați acolo de la ora 20. Iar Andia a ajuns la Satu Mare și se pregătește de întâlnirea cu fanii ei. Aduce hiturile la scenă de la ora 22.

Tot o premieră fascinantă avem şi sâmbătă: Opera Națională București ne invită la super spectacolul "Shrek, Musicalul", sub bagheta creativă a echipei care a adus pe scenă multe producții remarcabile precum "Fantoma de la Operă", "Mamma Mia" și "My Fair Lady". Așadar, sâmbătă, ora 19, Sala Palatului, un spectacol pentru întreaga familie.

Duminică, după ce votaţi, puteți să vă relaxați alături de cei mici la teatru, pe Calea Victoriei. Vă așteaptă acolo Cei Trei Purceluși, lupul și povestitorul. Cosmin Natanticu şi Bogdan Mălăele v-au pregătit o porție zdravănă de râs.

Vezi și
Raluca Bădică Like

De mică m-a fascinat "lumea din televizor". Îmi doream să fiu în fața reflectoarelor și mă visam o cântăreață de succes.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Entertainment » Recomandări pentru weekendul 8-9 iunie: "Shrek, Musicalul", concert Andia şi spectacol de operetă experimentală