Antena Meniu Search
x

Video Regizorul ”Don't look up” răspunde criticilor dure la adresa filmului: ”Omenirea are nevoie de acest film”

Este cel mai discutat film al anului şi Observator are interviuri exclusive cu actorii principali din Don't look up. Leonardo diCaprio sau Meryl Streep iau apărarea filmului şi a regizorului Adam McCay, despre care spun că este un geniu al comediei.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 22:48

Vezi și

Criticat de mulţi, regizorul Don't look up, Adam McCay, spune că tot ce a vrut a fost să facă o "comedie mare şi amplă" despre situaţia critică în care se află Planeta din cauza schimbărilor climatice. Mai mult, filmul a fost gândit înainte ca pandemia de COVID-19 să se extindă pe tot globul și să apară acest fenomen al celor care neagă puterea științei.

Adam McCay, regizor: ”Am ţinut legătura cu Jenn şi ceilalţi membri ai distribuţiei, când a luat amploare această pandemie şi erau două tabere, unii care se întreabă dacă să mai facem acest film şi cei care îşi spuneau: Doamne, Dumnezeule! Civilizaţia se destramă şi că vor să meargă să locuiască pe o platformă petrolieră. (...) În ziua în care am citit scenariul mi-am dat seama că în el nu este vorba despre pandemie. Evident, este inspirat de încălzirea globală, dar e mai mult despre felul în care interacţionăm unii cu ceilalţi”.

Leonardo diCaprio sau Meryl Streep iau apărarea filmului ”Don't look up”

Răspunsul este pentru cei care l-au acuzat că şi-a ales prost momentul pentru a lansa acest film despre dispariţia speciei umane. În primul rând, suntem în plină pandemie, şi mulţi dintre noi simt că lumea nu mai este aşa cum o ştiau. Apoi, la fel ca schimbările climatice şi pandemia a împărţit lumea în două tabere, cei care cred şi cei care nu cred că virusul există, sau cei care se vaccinează şi cei care nu vor să o facă. Aşa că nu mai era nevoie de încă un film, care să ne arate cât de divizată este societatea actuală. 

Pe acelaşi subiect

Meryl Streep, cea mai premiată actriţă a lumii şi cea care interpretează rolul preşedintelui Statelor Unite în film, îi ia şi ea apărarea regizorului.

Meryl Streep, actriță: ”Sunt recunoscătoare pentru Adam McCay. Nu cred că putea exista nimeni altcineva care să livreze mesajul acestui film cu un aşa umor fin”.

”Don't Look Up”, o satiră a lumii moderne

Celor cărora "Don't Look Up" le-a plăcut consideră că Adam McCay este geniu al comediei, iar filmul său o satiră perfectă a lumii noastre. De altfel, fanii filmului cred că toţi cei care critică producţia o fac pentru că nu le place ce văd în oglindă.

Leonardo di Caprio, actor: ”La acest moment de răscruce în istorie, nu este nimic mai important decât să recreăm discursul, să luăm o oglindă şi să o întoarcem spre noi, către societate, presă, clasa politică şi consecinţele care vor urma dacă nu acţionăm în această chestiune”.

Cel mai discutat film al anului a avut premiera în Ajunul Crăciunului. În numai 5 zile, peste 40 de milioane de oameni au dat play pentru a vedea cum este distrusă specia umană de o comentă care loveşte Pământul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Regizorul ”Don't look up” răspunde criticilor dure la adresa filmului: ”Omenirea are nevoie de acest film”