Antena Meniu Search
x

Video Interviu exclusiv cu Jennifer Lawrence şi Adam McKay. Actriţa şi regizorul filmului "Don't Look Up" au dat detalii din culise

Don't Look Up este fără doar şi poate, cel mai discutat film al momentului. Încă de la lansarea care a avut loc în România pe 23 decembrie, lumea s-a împărţit în două. Ori l-au plăcut foarte mult, ori l-au urât. Jennifer Lawrence şi regizorul Adam McKay au vorbit despre filmul care a pus lumea pe jar în această perioadă.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 18:24

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jennifer Lawrence: A fost incredibil, o experienţă nemaipomenită zi de zi. De asemenea, faptul că am lucrat cu o echipă atât de nemaipomenită, nu îmbătrâneşti niciodată în condiţiile acestea. Pur şi simplu mergi la munca şi efectiv râzi toată ziua. 

Adam McKay: Jen este incredibilă. Era nevoie neapărat să lucrez cu Jen pe perioada acestei pandemii. Era aşa de amuzant să fiu cu ea pe platourile de filmare pentru că este una dintre cele mai sincere persoane pe care le-am întâlnit vreodată şi a fost foarte tare să o văd improvizând. Este o actriţă extraordinară şi a fost foarte amuzant să fiu cu ea pe platourile de filmare. Seamănă puţin cu personajul ei. Am ţinut legătura cu Jen şi cu restul actorilor pe parcursul pandemiei. Pe de o parte am stat să ne gândim dacă ar trebui sau nu să facem acest film, iar pe de altă parte am zis că omenirea are nevoie neapărat de acest film. Şi aceste două reacţii care s-au bătut cap în cap, dar în acelaşi timp în ziua în care am citit scenariul mi-am dat seama că în el nu este vorba despre pandemie. Evident, este inspirat de încălzirea globală, dar e mai mult despre felul în care interacţionăm unii cu ceilalţi. 

Jennifer Lawrence: Faptul că am lucrat cu cei mai buni actori şi i-am văzut în plină acţiune, pe platourile de filmare, oamenii foarte talentaţi. Jonah Hill este nemaipomenit, incredibil de talentat. La un moment  dat, întreaga zi a repetat cum să mă insulte şi a fost cea mai tare zi a vieţii mele. 

Adam McKay:  Este pur şi simplu povestea a doi astronauţi, Jen Lawrence în rolul lui Kate Dibiaski şi Leonardo DiCaprio în rolul Dr.Randall Mindy care fac cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor, faptul că o cometă va lovi pământul. Iar ei trebuie să convingă restul lumii că acest lucru este adevărat. 

Pe acelaşi subiect

Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Randall Mindy, un cercetător care, alături de studenta sa, Kate Dibiasky (rol interpretat de Jennifer Lawrence) descoperă o cometă periculoasă care va nimici omenirea. Cei doi încearcă să tragă semnale de alarmă, ajungând până la președintele Statelor Unite ale Americii, personaj interpretat de Meryl Streep.

În mod total neașteptat, cei doi se izbesc de ignoranța autorităților americane, președintele fiind mai degrabă interesat de campania electorală și de modul în care ar putea să benefecieze de pe urma acestei vești, în loc să facă demersuri pentru a evita impactul.

"Don't Look Up" a avut premiera în România pe 23 decembrie şi a stârnit reacţii pătimaşe. Unii consideră că filmul este vedeta lunii decembrie, în timp ce alţii spun că poate fi chiar surpriza anului. Inclusiv la Oscar-uri.  Are în jur de 30 de nominalizări, printre care patru Globuri de Aur. Pentru: Cel mai bun film de comedie, cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio), Cea mai bună actriță în rol principal (Jennifer Lawrence), Cel mai bun scenariu (Adam McKay).  Filmul a câștigat deja premiul unor grupuri de critici din New York, Las Vegas și Detroit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Entertainment » Interviu exclusiv cu Jennifer Lawrence şi Adam McKay. Actriţa şi regizorul filmului "Don't Look Up" au dat detalii din culise