Antena Meniu Search
x

Video Rihanna, show spectaculos la Super Bowl. A urcat din nou pe scenă după 7 ani. Artista şi-a anunţat fanii că este însărcinată din nou

Rihanna a fost vedeta incontestabilă la Super Bowl. A urcat din nou pe scenă pentru prima din 2016 încoace şi la nici un an de la naşterea fiului ei a surprins fanii când le-a spus că este însărcinată din nou. Diva a plutit pe scenă pe o platformă suspendată. Îmbrăcată în roşu, a părut o flacără care în doar 13 minute de spectacol, a aprins imaginaţia publicului. Peste 200 de milioane de oameni au vizionat cel mai important meci al anului în Statele Unite. Mulţi au fost mai nerăbdători să vadă showul Rihannei de la pauză decât partida de fotbal american.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 21:21

Vezi și

Rihanna a început show-ul la mare înălţime, moment în care a dezvăluit publicului noua sarcină. Fanii au fost în extaz. Diva i-a încântat cu câteva hituri: de la piesele "Rude Boy", "Work", "Wild Thoughts", până la "Run This Town" şi melodia care a consacrat-o, "Umbrella". Rihanna nu a uitat nici să îşi facă reclamă. Şi-a "retuşat" machiajul cu o pudră din colecţia propriului brand, estimat la aproape un miliard şi jumătate de dolari valoare de piaţă.

Rihanna, show spectaculos la SuperBowl

Deşi SuperBowl a fost plin de răsturnări de situaţie, mare parte dintre cei peste 200 de milioane de telespectatori abia au aşteptat pauza, când a făcut Show Rihanna. Spectacolul ei s-a încheiat pe ritmurile hitului Diamonds şi cu un spectaculos foc de artificii.

Totuşi, criticile nu au lipsit. Lista a deschis-o fostul preşedinte american Donald Trump.

Pe acelaşi subiect

Donald Trump: Rihanna a oferit, fără îndoială, cel mai prost spectacol de la pauză din istoria Super Bowl, după ce a insultat mai bine de jumătate din națiunea noastră cu limbajul ei vulgar și insultător. Valabil şi pentru stilistul ei.

Un alt moment care a făcut înconjurul internetului după marele eveniment a fost reclama lui Jennifer Lopez şi a soţului său la un celebru fast-food din SUA. În timpul reclamei, artista a fost surprinsă să îşi vadă soţul în postura de casier.

În paralel, pe internet s-a jucat finala glumelor despre Super Bowl

Antrenorul unei echipe finaliste, Philadelphia Eagles, a fost subiectul multor comentarii acide pentru că a început să plângă când asculta imnul naţional.

Lacrimile antrenorului parcă au anticipat finalul meciului. Echipa lui, Philadelphia Eagles a fost învinsă de Kansas City Chiefs, cu 35 la 38.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Rihanna, show spectaculos la Super Bowl. A urcat din nou pe scenă după 7 ani. Artista şi-a anunţat fanii că este însărcinată din nou