Antena Meniu Search
x

Video Robert De Niro îşi deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre

Legendarul Robert De Niro îşi deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre. La 100 de kilometri de Vama Veche, în Bulgaria. Acolo va fi o nouă locaţie, evident de lux, a brandului pe care îl deţine actorul. 

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 13:17

Vezi și

Robert De Niro, faimosul actor și co-proprietar al unul lanț hotelier va deschide în curând două hoteluri de lux în Bulgaria. Brandul cu sediul în Statele Unite ale Americii, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux, își pune amprenta cu proprietăți în Sofia și Varna.

Primul hotel și restaurant, situat în emblematica clădire "bancară" din Sofia, din centrul orașului, va oferi oaspeților un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților o retragere senină la malul mării.

Cu o istorie începută în 1994, compania a extins rapid portofoliul său la nivel mondial și include în prezent 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în cele mai prestigioase destinații din întreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Robert De Niro îşi deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre