Antena Meniu Search
x

Video SAG Awards 2023. Preview pentru Oscar: "Orice, oriunde, oricând", filmul fenomen al momentului

Filmul fenomen al momentului, "Orice, oriunde, oricând" a cucerit cele mai importante trofee oferite de breasla actorilor de film din Statele Unite. Michelle Yeoh şi Jamie Lee Curtis au cucerit premii la categoriile la care au concurat. Screen Actors Guild Awards, pe scurt SAG, sunt un indicator puternic pentru gala Oscar, care va avea loc peste aproximativ două săptămâni. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 28.02.2023, 17:55

Vezi și

Comedia science fiction "Orice, oriunde, oricând" are în centru povestea unei imigrante din China, care porneşte într-o aventură nebănuită şi trebuie să salveze lumea, explorând universuri paralele. Filmul a avut un succes uriaş anul trecut, cu venituri de 100 de milioane de dolari la nivel mondial.

Ke Quan a câştigat premiul pentru cel pentru cel mai bun actor în rol secundar, iar Jamie Lee Curtis acelaşi premiu de la categoria feminină. De fericire, vedeta a sărutat-o pe Michelle Yeon, care a urcat mai târziu pe scenă pentru a primi titlul de cea mai bună actriţă.

Michelle Yeoh: Vă mulţumesc că mi-aţi oferit un loc la masa voastră, pentru că foarte mulţi dintre noi avem nevoie de asta.

Premiul pentru cel mai bun rol principal masculin adjudecat de Brendan Fraser

Pe acelaşi subiect

Premiul pentru cel mai bun rol principal masculin a fost adjudecat de Brendan Fraser pentru rolul din producţia "Balena". De pe lista marilor câştigători au lipsit nume sonore, precum Collin Ferrell, Cate Blanchett sau Jena Ortega. Actriţa din Wednesday a fost însă prezentă pe scenă, unde a făcut pe toată lumea să zâmbească.

Pe covorul roşu, Zendaya a atras toate privirile cu o rochie roz lungă, cu trenă şi detalii de trandafiri, semnată de Valentino Haute Couture. Cara Delevingne a optat pentru o creaţie Carolina Herrera, pe care a accesorizat-o cu un colier cu diamante de 75 de carate.

Austin Butler, într-un costum vişiniu şi Evan Peters, care a abordat stilul clasic, au fost şi ei printre vedetele aplaudate pentru alegerea vestimentară.

Nici momentele emoţionante nu au lipsit. Actriţa Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021, a mărturisit că această ceremonie de premiere este mai mult ca sigur ultima din cariera sa de actor. Vedeta a ajuns la gală alături de fiica ei, Sadie Grace LeNoble, căreia nu i-a dat drumul nicio secundă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » SAG Awards 2023. Preview pentru Oscar: "Orice, oriunde, oricând", filmul fenomen al momentului