Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sebastian Stan joacă rolul lui Tommy Lee în miniseria "Pam and Tommy”. Primele imagini din noul serial

Au fost lansate primele trei episoade din miniseria "Pam & Tommy" în care Sebastian Stan, actorul de origine română, joacă rolul lui Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 15:22

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mini-seria biografică spune povestea primului video viral din istorie, faimoasa casetă porno care-i are ca protagoniști pe Tommy Lee și Pamela Anderson. Lily James joacă în rolul Pamelei, iar românul Sebastian Stan în rolul lui Tommy.

Pamela Anderson și Tommy Lee au declanșat o adevărată furtună, la sfârșitul anilor 1990, când o casetă video de aproape o oră cu scene intime între ei a fost dezvăluită publicului. Serialul marca Hulu, „Pam & Tommy”, își propune să arunce o nouă lumină asupra modului în care filmările respective au fost furate și publicate pe internet, schimbând astfel cultura de la Hollywood pentru totdeauna.

Actrița și artistul au fost căsătoriți între anii 1995 şi 1998 și au doi copii. Cei doi au rămas în relații foarte bune după divorț și au încercat în mai multe rânduri să mai dea o șansă relației. Totuși, nu rezistau niciodată prea mult împreună.

Serialul are 8 episoade și este regizat de Craig Gillespie, iar scenarist este Rob Siegel.

Pe acelaşi subiect

Înainte de lansare, o sursă apropiată de Pamela a spus celor de la Entertainment Tonight că blondina găsește întreg acest proiect „incredibil de dureros.” „Seria de pe Hulu a fost foarte dureroasă pentru Pamela și pentru toți cei care o iubesc. Este șocant cum aceast serial este lăsat să se întâmple fără acordul ei.”

Sebastian Stan a jucat până acum în mai multe producții de succes precum “Captain America: The Winter Soldier”, “Avengers: Infinity War”, “Gossip girl” și “Once Upon a Time”. Actorul de origine română s-a născut la Constanța. La vârsta de 8 ani a plecat împreună cu mama sa în Austria, iar după patru ani s-au mutat la New York. La vârsta de 10 ani a jucat în primul său rol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Sebastian Stan joacă rolul lui Tommy Lee în miniseria "Pam and Tommy”. Primele imagini din noul serial