Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sylvester Stallone divorţează pentru a treia oară. Motivul pentru care soţia lui a pus punct după 25 de ani de căsătorie

La 76 de ani, Sylvester Stallone divorţează pentru a treia oară. Soţia sa, Jennifer, este cea care a cerut separarea, după 25 de ani de căsnicie, pe motiv că relaţia conjugală este "ruptă iremediabil". Actorul şi-a acoperit un tatuaj cu chipul fostei partenere cu imaginea câinelui alături de care a jucat în celebrul său film, Rocky.

de Redactia Observator

la 25.08.2022 , 21:24

Povestea de dragoste dintre Sylvester Stallone şi Jennifer Flavin a început în anul 1988, când actorul avea deja 40 de ani, iar ea, doar 19. În 1996 cei doi au anunţat venirea pe lume a primului lor copil, Sophia, iar în 1997 Sylvester şi Jennifer s-au căsătorit. Au împreună trei fete şi păreau de nedespărţit.

"Dacă m-ar părăsi, m-aş sinucide", aşa a răspuns celebrul actor la întrebarea cum ar arăta viaţa lui fără soţia sa. Acest lucru se întâmpla în luna februarie a acestuia an, iar în mai, cu ocazia aniversării de 25 de ani de căsnicie, postările celor 2 arătau cât de îndrăgostiţi erau. Tot anul acesta, într-un videoclip cu 2 dintre fetele lor, Sophia şi Sistine, soţii Stalone păreau la fel de îndrăgostiţi ca la prima întâlnire.

Sylvester Stallone: Cred că eşti extraordinar de frumoasă, inteligentă şi o persoană minunată.

Vezi și

Sophia Stallone: Sunteţi foarte diferiţi, dar nu puteţi trăi unul fără celălalt.

Pe acelaşi subiect

Primele semne că între celebrul actor şi soţia sa lucrurile nu stau chiar aşa au venit la începutul acestei săptămâni, când paparazzi au observat că Stallone a acoperit tatuajul cu chipul soţiei sale, cu unul al câinelui său din filmul 'Rocky'. Motivul divorţului ar fi însă tot un câine, este vorba de un rottweiler pe care actorul l-a adoptat spre nemulţumirea soţiei sale.

"Relaţia noastră nu s-a destrămat din cauza acestei certe triviale. Ne vom rezolva toate problemele în privat şi în mod amical. O respect pe Jennifer şi o voi iubi întotdeauna", a explicat Sylvester Stallone după ce vestea divorţului a început să facă înconjurul lumii.

Jennifer Flavin este cea care a decis să pună punct relaţiei. Fostul model, în vârstă de 54 de ani, îşi acuză soţul că a început să înstrăineze intenţionat proprietăţi înaintea procesului de partaj. Vrea să rămână în actuala vilă a familiei din Palm Beach şi să revină la numele de fată. În acest moment averea starului din Rocky este estimată la suma de 400 de milioane de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Entertainment » Sylvester Stallone divorţează pentru a treia oară. Motivul pentru care soţia lui a pus punct după 25 de ani de căsătorie