Antena Meniu Search
x

Video The Crown, sezonul 6. Noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana: "Am simţit o emoţie ireală, profundă"

Actriţa Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre şedinţele foto celebre ale Prinţesei Diana, în parteneriat cu fotografa Charlotte Hadden. Imaginile au fost lansate joi de Netflix, care a lansat prima parte a sezonului 6 "The Crown".

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 15:52

The Crown, sezonul 6. Noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana
The Crown, sezonul 6. Noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana - Profimedia

Prima parte a sezonului 6 "The Crown" a fost lansată joi pe Netflix. Fotografiile au fost făcute la Elstree anul acesta, în timpul filmărilor sezonului şase al serialului The Crown, pentru a fi folosite ca decor în apartamentul Dianei din Kensington Palace.Şedinţa foto originală realizată de Mario Testino, care a servit drept inspiraţie pentru imaginile actuale, a fost publicată în 1997 în Vanity Fair, în cadrul unui interviu cu Prinţesa Diana.

Noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul Prinţesei Diana

Fotografa Charlotte Hadden spune: "Când am primit tema de a reinterpreta această şedinţă foto, am fost extrem de încântată, dar şi puţin agitată. A trebuit să găsim un echilibru între propria noastră perspectivă şi să ne asigurăm că va fi asociată cu celebrul photoshoot al lui Testino cu Diana.

Îmi amintesc foarte bine acea şedinţă foto. Ce m-a impresionat mereu a fost simplitatea fotografiilor, lumina naturală, spaţiul alb şi curat cu o singură canapea. Câteva imagini sunt chiar puţin neclare... focusul fiind pe frumuseţea şi autenticitatea Dianei.

Pe acelaşi subiect

A fost o bucurie să colaborez cu Elizabeth pentru acest proiect. Am mai lucrat cu ea în trecut, iar acest lucru ne-a ajutat să construim o relaţie bazată pe încredere şi apreciere. Presiunea rolului Prinţesei Diana este inimaginabilă. Elizabeth o interpretează atât de bine încât am simţit o emoţie ireală, profundă. Am vrut ca ea să conducă modul în care o portretizează pe Diana şi am surprins asta cât de autentic am putut."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul Netflix "The Crown", premiat

De când a fost lansat pe Netflix în 2016, The Crown a obţinut o multitudine de premii şi nominalizări. Printre acestea se numără 27 de nominalizări la BAFTA, 19 nominalizări şi 7 premii la Globurile de Aur, 69 de nominalizări la Premiile Emmy de-a lungul celor cinci sezoane precedente şi 21 de premii pentru primele patru sezoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » The Crown, sezonul 6. Noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana: "Am simţit o emoţie ireală, profundă"