Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trupa Oasis, reunită după 15 ani, ajunge în Europa anul viitor. Când sunt programate concertele de peste Ocean

După 15 ani de la despărțire, trupa Oasis a anunțat oficial în august revenirea pe scenă, în cadrul unui turneu internațional. Ei au anunțat luni o parte dintre datele concertelor, care vor avea loc în SUA, Canada și Mexic. Vara viitoare, trupa va ajunge și în Europa, potrivit The Guardian.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 17:13

Trupa Oasis, reunită după 15 ani Trupa Oasis, reunită după 15 ani - Shutterstock

Trupa Oasis a anunțat că turneul lor de revenire îi va duce în SUA, Canada și Mexic în august și septembrie 2025. Vestea a apărut întâi pe mai multe panouri publicitare din New York, Toronto, Chicago și alte orașe americane, pe care era scris textul "Aveți grijă ce vă doriți".

Trupa Oasis, în turneu internaţional

Trupa va cânta pe Toronto Rogers Stadium pe 24 august, Chicago Soldier Field pe 28 august, New Jersey MetLife Stadium pe 31 august, Los Angeles Rose Bowl Stadium pe 6 septembrie și Mexico City Estadio GNP Seguros pe 12 septembrie. Trupa rock americană Cage the Elephant va cânta în deschidere la toate concertele anunțate, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Datele concertelor din SUA, Canada și Mexic vin în completarea celor 19 date deja anunțate ale concertelor din Marea Britanie și Irlanda, programate pentru lunile iulie și august 2025. Oasis a anunțat că acestea vor fi singurele concerte în Europa în cadrul turneului respectiv.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Entertainment » Trupa Oasis, reunită după 15 ani, ajunge în Europa anul viitor. Când sunt programate concertele de peste Ocean