Antena Meniu Search
x

Video Vedetele care au dat tonul în modă 2023. Apariţiile Pamelei Anderson şi ale soţilor Beckham, la egalitate cu cele ale familiilor regale

Finalul de an este întotdeauna unul al bilanţului şi ne uităm acum la personalităţile care ne-au inspirat în 2023. Tonul în modă a fost dat de Pamela Anderson, care a primit elogii pentru faptul că a apărut nemachiată pe covorul roşul, deşi are aproape 60 de ani. O altă prezenţă apreciată a fost cea a actriţei Margot Robbie. Din top nu lipsesc soţii Beckham şi chiar regele Charles.  

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 20:04

Vezi și

Pamela Anderson a fost considerată una dintre cele mai sexy femei din lume în anii 90 şi 2000. Însă anul 2023 a reprezentat pentru ea unul în care a provocat o adevărată revoluţie a frumuseţii naturale. Actriţa în vârstă de 56 de ani a decis să renunţe complet la machiaj pentru apariţiile pe covorul roşu. Gestul i-a adus aprecieri din partea fanilor, iar multe femei au hotărât să-i urmeze exemplul. 

Pamela Anderson: Nu am venit la Săptămâna Modei de la Paris hotărâtă cu gândul că nu voi purta niciun fel de machiaj. Nu ştiu, mi-a venit aşa, m-am gândit că port toate aceste ţinute frumoase şi m-am gândit că nu vreau să le fac concurenţă, nu încerc să fiu cea mai frumoasă femeie dintr-o încăpere, simt doar că este o eliberare, o uşurare.   

În top, Rihanna, soţii Beckham ş Beyonce

Şi Rihanna a fost, la rândul său, una dintre cele mai admirate prezenţe în 2023, datorită spectacolul ei din pauza finalei Superbowl, unde concertează cei mai apreciaţi artişti ai lumii.  

Pe acelaşi subiect

Rihanna împarte podiumul cu colega ei Beyonce, care a făcut furori cu turneul său Renaissance, în care a purtat nenumărate ţinute haute couture. 

Cel mai admirat cuplu al anului a fost cel format din David şi Victoria Beckham. Sunt împreună de 25 de ani împreună şi continuă să facă senzaţie cu fiecare apariţie publică. Aşa că nu a fost o surpriză pentru nimeni că documentarul despre viaţa lor a fost unul dintre cele mai apreciate şi comentate producţii ale anului. 

2023 a fost anul lui Margot Robbie

Actriţa australiană a dat lovitura cu filmul Barbie şi apariţiile ei de pe covorul roşu au fost atât cele mai apreciate, cât şi cele mai imitate anul acesta. Dacă e să vorbim de tradiţii, 2023 a fost anul regelui Charles. Încoronat în luna mai, este considerat un suveran de tranziţie spre o monarhie modernă, care să menţină casa de Windsor pe tronul Marii Britanii.  

Nunta anului aparţine tot unei familii regale. Mirii cu dare de mână s-au uitat anul acesta spre Iordania, acolo unde prinţul moştenitor Hussein s-a căsătorit cu fiica unui influent om de afaceri saudit, o arhitectă de 29 de ani. Mireasa a purtat o rochie cu mâneci lungi și decolteu asimetric, desenată de designerul de origine libaneză Elie Saab, la ceremonia religioasă, iar la petrecere o creaţie semnată Dolce and Gabbana. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Vedetele care au dat tonul în modă 2023. Apariţiile Pamelei Anderson şi ale soţilor Beckham, la egalitate cu cele ale familiilor regale