Antena Meniu Search
x

Video Will Smith şi-a cerut scuze de la Chris Rock pentru palma de la Premiile Oscar. "Sunt aici când eşti gata să vorbeşti"

Mai bine mai târziu decât niciodată. Will Smith şi-a cerut iertare public de la Chris Rock, după patru luni de linişte. În martie, la Gala Premiilor Oscar, o glumă făcută de comediant la adresa soţiei actorului, l-a făcut pe acesta să urce pe scenă şi să-i tragă o palmă în văzul întregii lumi. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 31.07.2022, 04:16

Vezi și

În martie, momentul din imagini a paralizat Teatrul Dolby din Los Angeles, dar şi milioanele de telespectatori, care urmăreau Gala Premiilor Oscar. Will Smith a urcat pe scenă hotărât şi i-a tras o palmă comediantului Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre faptul că soţia actorului, Jada Smith, este rasă în cap. 15 minute mai târziu, actorul a revenit pe scenă pentru un moment special: a primit primul său premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. Nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi nici lacrimile, aşa că şi-a cerut scuze pentru gestul său, însă nu de la Chris Rock: "Vreau să îmi cer scuze în faţa Academiei, vreau să îmi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizaţi. Arta imită viaţa. Arăt exact ca tatăl nebun. Dragostea te va face să faci lucruri nebunești"

Will Smith i-a cerut iertare lui Chris Rock şi familiei comediantului

Acum, la patru luni de la incident, actorul se căieşte. Într-un filmuleţ de aproximativ 6 minute postat pe canalul său de Youtube, Will Smith şi-a cerut oficial scuze de la comediant. "Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti", a spus Will Smith. Şi-a cerut iertare de la întreaga familie a comediantului pentru momentul de violenţă la care a asistat o lume întreagă: "Nu există nicio parte din mine care crede că acela a fost modul corect de a acţiona în acel moment".

Pentru comportamentul său, Academia de Arte și Științe Cinematografice i-a interzis lui Will Smith participarea la Premiile Oscar timp de 10 ani. Actorul a demisionat şi din calitatea de membru al Academiei, renunțând, astfel, la drepturile de vot. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Will Smith şi-a cerut scuze de la Chris Rock pentru palma de la Premiile Oscar. "Sunt aici când eşti gata să vorbeşti"