Antena Meniu Search
x

Foto Will Smith nu mai poate participa la Premiile Oscar în următorii 10 ani, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock

Will Smith nu va mai avea voie să participe la Premiile Oscar, timp de 10 ani, după ce l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scenă, în timpul ceremoniei de anul acesta.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 10:24

Vezi și

Consiliul de administrație al Academiei de Arte și Științe Cinematografice, care organizează Premiile Oscar, a anunțat decizia după ce s-a reunit pentru a discuta eventualele sancțiuni, în urma incidentului în care a fost implicat Will Smith. 

Actorul, în vârstă de 53 de ani, a demisionat deja din calitatea de membru al Academiei, renunțând la drepturile de vot, și a declarat înainte de audierea disciplinară că va accepta orice consecință. Consiliul trebuia să se întrunească pe 18 aprilie, dar a grăbit procesul pentru a trata incidentul "în timp util", după demisia actorului, transmite Sky News.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, în timpul galei premiilor Oscar, după o glumă făcută despre soția sa

Gala Premiilor Oscar şi-a recăpătat întreaga strălucire, după doi ani marcaţi de restricţiile impuse de pandemie. Will Smith a fost distins cu premiul pentru rol principal, dar va rămâne, probabil, în istoria Oscarului.

Pe acelaşi subiect

Cel mai ciudat moment al galei s-a petrecut înainte de pauză: Will Smith a venit din public pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, care făcuse o glumă deplasată despre soţia sa. Unii au putut crede că incidentul fusese regizat, dar era cât se poate de spontan. 

În pauză, Denzel Washington s-a străduit să-l calmeze pe Smith. Iar în partea a doua, acesta a urcat din nou pe scenă, de data aceasta pentru primul său Oscar: trofeul celui mai bun actor, pentru "King Richard". Cu lacrimi în ochi, el a cerut iertare pentru gestul său. 

Will Smith i-a cerut apoi scuze lui Chris Rock

Will Smith, care a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul "King Richard", a scris ulterior într-o postare pe Instagram că a avut un comportament "inacceptabil şi de neiertat" după ce a urcat duminică pe scena galei Oscar şi l-a lovit cu palma peste faţă pe Chris Rock, înainte de a-i striga: "Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!".

"Glumele pe seama mea fac parte din meserie, însă o glumă despre starea medicală a (soţiei mele) Jada a fost prea mult pentru mine de suportat şi am reacţionat emoţional", a scris Smith într-o postare pe Instagram.

"Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris. Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu sunt un etalon al bărbatului care doresc să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii", a mai scris el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Will Smith nu mai poate participa la Premiile Oscar în următorii 10 ani, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock