Antena Meniu Search
x

Video Britanicii au sărbătorit în stradă calificarea echipei naționale în semifinala Euro 2020. Suporterii au băut şi au cântat până dimineaţa

A fost petrecere pe străzile din Anglia după ce echipa naţională s-a calificat în semifinala Euro 2020. O premieră în ultimii 25 de ani. În baruri şi pe străzi, britanicii au sărbătorit în stil propriu victoria. Până dimineaţa.

de Redactia Observator

la 04.07.2021, 22:21

Vezi și

Un val de urale şi aplauze a răsunat în toată Anglia când echipa naţională a învins Ucraina cu scorul covârşitor de 4-0. După ce au urmărit meciul cu sufletul la gură în baruri şi la terase, englezii au mutat petrecerea în stradă.

Ucraina - Anglia 0-4 la Euro 2020

Fântâna Shaftesburry din Londra a devenit un monument al bucuriei, escaladat de suporteri. În toată ţara, oamenii s-au strâns în centrul marilor oraşe, au băut şi au cântat imnul naţionalei până dimineaţa.

Fan britanic:. ”A fost un meci incredibil! Nu mă aşteptam la mai puţin de atât. Kane a condus până la capăt ca un adevărat lider. I-a făcut praf, i-a trimis acasă pe ucraineni!”

Pe acelaşi subiect

Fan britanic: ”Cred că trofeul vine acasă. Anglia va câştiga. Vom câştiga campionatul!”

În Brighton, suporterii au încins atmosfera şi cauciucurile

În pieţele centrale din Londra şi Nottingham, au avut loc confruntări violente când poliţia a încercat să disperseze oamenii, pe motiv că nu respectau distanţarea socială.

Pentru prima oară după 25 de ani, echipa Angliei s-a calificat în semifinala de la Euro. Va avea ca adversar naţionala Danemarcei, miercuri, chiar la ea acasă, pe stadionul Wembley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Euro 2020 » Britanicii au sărbătorit în stradă calificarea echipei naționale în semifinala Euro 2020. Suporterii au băut şi au cântat până dimineaţa