Antena Meniu Search
x

Video Coadă în aeroport la zborurile spre Grecia. Cu certificatul verde în buzunar, românii au așteptat răbdători îmbarcarea pentru primul zbor din această vară

E înghesuială la călătoriile în Grecia. Cu maşina sau cu avionul, oamenii şi-au descărcat certificatul verde şi s-au pregătit de vacanţă. Forumurile sunt pline de întrebări - cât durează trecerea în vamă, unde e cea mai bună plajă şi unde se mănâncă cele mai bune fructe de mare. Un zbor cu avionul până în Atena sau insula Zakynthos durează o oră şi jumătate, iar preţul este de aproximativ o sută de euro de persoană.

de Redactia Observator

la 03.07.2021, 21:49

Vezi și

La ora 5 dimineaţa, coada de la zborurile spre Grecia era cea mai mare. Şi doza de entuziasm la fel.

Grupuri de tineri, îndrăgostiți şi familii cu copii, cu toţii asteaptă îmbarcarea pentru primul lor zbor din această vară. Două ore îi despart de gustul vacanţei greceşti.

Femeie: ”Suntem cu copilul, este o destinaţie foarte îndepărtată şi sunt multe ore de mers cu maşina şi atunci avionul a fost cea mai bună soluţie. N-am mai fost de mult timp în vacanţă, de doi ani”.

Si-au cumparat biletele din timp, așa că o călătorie cu mașina până în Atena ar fi fost mult mai scumpă.

Bărbat: ”Avem la noi certificatele digitale. Noi considerăm că este safe fiind vaccinaţi, să călătorim mai liber”

Grecia, pe primul loc în preferințele românilor

La vama terestră, coada s-a mişcat destul de repede in acest weekend. Testarea şoferilor se face aleatoriu, iar asteptarea nu a durat mai mult de jumătate de oră pentru o maşină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ciprian Enea, agent de turism: ”Recomandarea noastra este nu aglomeram punctele de vama terestre, în special în perioada weekendurilor. Ar fi foarte bun pentru a scurta timpul petrecut în frontieră”.

Grecia rămâne pe primul loc în clasamentul destinaţiilor românilor din aceasta vară, alături de Turcia şi Bulgaria. O săptămână de cazare poate începe de la o sută de euro de persoană într-o vilă sau un apartament şi poate depăşi 500, 1000 de euro, daca vorbim despre hotelurile de patru stele, la all inclusive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Coadă în aeroport la zborurile spre Grecia. Cu certificatul verde în buzunar, românii au așteptat răbdători îmbarcarea pentru primul zbor din această vară