Fanii s-au amuzat pe seama eroului Ucrainei: "Sutienul lui e omul meciului" Accesoriul are însă o utilitate cât se poate de practică

De Redactia Observator.
Publicat: 30.06.2021, 14:22.
Actualizat: 30.06.2021, 14:30

Ucraina a oferit una dintre marile surprize în optimile EUR0 2020. Ucrainenii s-au calificat în sferturi după ce au marcat în poarta Suediei, la ultima faza a ultimei reprize de prelungiri.

Fanii s-au amuzat pe seama eroului Ucrainei: "Sutienul lui e omul meciului" Accesoriul are însă o utilitate cât se poate de practică

Profimedia

Artem Dovbyk a marcat golul calificării în minutul 120+1, la ultima fază a meciului. Modul în care jucătorul din Ucraina s-a bucurat după gol a atras atenţia fanilor. Dovbyk şi-a scos tricoul, iar fanii s-au amuzat pe reţelele de socializare de sutienul sportiv pe care acesta în purta.

"Sutienul lui Artem Dovbyk trebuie declarat omul meciului" sau "Sutienul lui Dovbyk a devenit imediat celebru", au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor pe reţelele de socializare.

Sutienul sportiv este un accesoriu foarte folosit de fotbalişti. Cu ajutorul lui sunt colectate date importante despre evoluţia jucătorului: distanţa alergată, viteza, viteza la sprint, dar şi date despre ritmul cardiac. Tehnologia îi ajută pe antrenori, dar mai ales pe membrii echipelor medicale să îşi dea seama când un jucător este aproape de epuizarea fizică şi trebuie schimbat.

Citește și:

Un astfel de dispozitiv costă aproximativ 200 de lire sterline. Printre cele mai importante cluburi din Premier League care îl folosesc se numără Arsenal sau Liverpool.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.