Meniu
Search
x

Galerie foto Jucătorii danezi și finlandezi plâng și se roagă, după accidentarea lui Christian Eriksen, la EURO 2020

Accidentarea lui Christian Eriksen în partida dintre Danemarca și Finalnda, în grupa B, la EURO 2020, ține întreaga suflare fotbalistică cu sufletul la gură. Jucătorul s-a prăbușit pe teren în minutul 41, iar reacția celor din jur arată cât de dramatice sunt aceste momente.

De Cornel Preda la 12.06.2021, 22:49

UPDATE: Jucătorul a fost resuscitat și dus la spital. Starea lui este stabilizată în aceste momente.

Meciul dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020 a fost suspendat temporar, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren. Jucătorii au chemat medicii să intervină, iar în clipele ce au urmat reacția lor, dar și a fanilor din tribune, au arătat cât de serioasă este situația.

Danezul Jonas Wind nu își poate stăpâni lacrimile, în timp ce jucătorii adverși și fanii din tribune își exprimă îngrijorarea pentru starul danez și al formației Inter Milano.

Meciul este suspendat în aceste momente de UEFA și jucătorii au fost trimiși la cabine. Majoritatea dintre ei aveau ochii în lacrimi și au privit cum medicii intervin inclusiv cu defibrilatorul pentru a-l resuscita pe Eriksen.

Pe acelaşi subiect

Pe teren și-a făcut apariția și soția jucătorului, care este consolată în aceste momente de căpitanul danez Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel.

Christian Eriksen, magicianul de la mijlocul terenului

Echipa are multe staruri globale, însă Christian Eriksen se ridică deasupra tuturor. Iar jucătorul lui Inter Milano vine după un sezon în care a pus umărul la cucerirea titlului în Serie A după 11 ani și a trecut peste perioada de (in)adaptare din talia. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv are peste 100 de selecții în echipa națională. Eriksen este considerat o amenințare pentru orice adversar, fiind foarte bun la finalizare de la distanță, dar și un bun pasator pentru colegii lui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » Jucătorii danezi și finlandezi plâng și se roagă, după accidentarea lui Christian Eriksen, la EURO 2020