Antena Meniu Search
x

Turcia - Italia 0-3, în meciul de deschidere al EURO 2020. S-a marcat primul autogol din istoria EURO într-un meci inaugural

Turcia - Italia 0-3. Italia a făcut spectacol la meciul de deschidere al EURO 2020 şi a câştigat pe Stadio Olimpico partida cu Turcia, scor 3-0. Primul gol a fost de fapt un autogol al lui Demiral şi este primul autogol din istoria EURO marcat într-un meci de deschidere. Immobile şi Insigne, ceilalţi marcatori, sunt la primele goluri la EURO.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 23:50

LIVE TEXT Turcia - Italia 0-2, meciul de deschidere al EURO 2020. Immobile majorează diferenţa
- Profimedia

Turcia - Italia 0-3 (min.53 autogol Demiral, min.66 Immobile, min.79 Insigne)

  • Min 90+2 Final de meci! Italia câştigă meciul inaugural al EURO 2020, o partidă pe care a dominat-o autoritar!
  • Min 79 GOL ITALIA! Insigne marchează şi el după o pasă a lui Immobile.
  • Min 66 GOL ITALIA! Cakir respinge incredibil la şutul lui Spinazzola, dar nu mai poate nimic la reluarea lui Immobile.
  • Min 58 Cakir are o nouă paradă de senzaţie şi respinge şutul lui Locatelli.
  • Min 53 GOL ITALIA! Centrarea în forţă a lui Berardi se loveşte de Demiral şi intră în poartă!
  • Min 52 Primul şut al Turciei pe poarta Italiei vine abia în minutul 52.
  • Min 46 A început repriza a doua!
  • Min 45 Pauză la Roma. Italia a avut 12 şuturi, dintre care 3 pe poartă. Italienii au cerut de 4 ori penalty în prima repriză. Turcia nu a tras nici măcar un şut spre poarta lui Donnarumma.
  • Min 44 Şut puternic al lui Immobile, dar pe centrul porţii. Cakir reţine mingea fără prea mari emoţii.
  • Min 22 Chiellini reia cu capul, după o lovitură de colţ. Cakir, portarul Turciei, respinge incredibil de sub bară.
  • Min 18 Insigne trage dezamăgitor din poziţie ideală. Jucătorul lui Napoli trage mult pe lângă, deşi era singur la 11 metri-lateral stânga.
  • Min 3 Immobile şutează în plasa laterală după o pasă a lui Berardi. Prima ocazie a meciului aparţine Italiei.
  • Min 1 A început meciul!

Echipele de start:

  • Italia (4-3-3): Donnarumma - Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Locatelli - Berardi, Immobile, Insigne
  • Turcia (4-1-4-1): Cakir - Celik, Demiral, Soyuncu, Meras - Youkuslu - Karaman, Tufan, Calhanoglu, Yazici - Yilmaz
Pe acelaşi subiect

EURO 2020 începe astăzi, pe 11 iunie, şi se va încheia pe 11 iulie, la Londra. Este primul Campionat European care are mai mult de două gazde: 11 oraşe vor găzdui meciuri de la EURO 2020, printre acestea fiind şi Bucureştiul.

Turcia şi Italia se întâlnesc pentru a doua oară la un Campionat European. În 2000, Turcia şi Italia jucau tot în meciul de deschidere al EURO. Italia a câştigat acea partidă cu 2-1 după golurile lui Antonio Conte şi Filippo Inzaghi. Ambele echipe reuşeau să treacă de grupe la EURO 2020.

Ultimele două partide în care Turcia şi Italia s-au întâlnit au fost două meciuri amicale şi ambele s-au încheiat la egalitate, scor 1-1. Italia nu a mai pierdut de 27 de meciuri, din toamna lui 2018.

Turcia stă bine în apărare: turcii au cea mai bună defensivă a preliminariilor, alături de Belgia, cu doar trei goluri. Turcia nu a mai primit gol în ultimele 8 partide oficiale jucate.

Ceremonie de deschidere specială

Ceremonia de deschidere a EURO 2020 va fi una specială. Din pricina restricţiilor anti-covid, spectacolul din deschderea EURO 2020 va fi unul virtual.

Oficialii italieni au permis prezenţa a 23.000 de spectatori pe Stadio Olimpico din Roma. Aceştia se vor bucura de un show virtual inedit: Martin Garrix, Bono și The Edge vor concerta pe Olimpico, însă prestaţia lor va fi una virtuală. Piesa We Are The People" e imnul competiţiei.

Italia nu a mai pierdut niciun meci din 2018. S-au strâns de atunci 27 de meciuri

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Euro 2020 » Turcia - Italia 0-3, în meciul de deschidere al EURO 2020. S-a marcat primul autogol din istoria EURO într-un meci inaugural