Meniu
Search
x

Ploaia torențială i-a împiedicat pe jucătorii naționalei Austriei să se antreneze pe Arena Națională. Terenul a fost inundat

Jucătorii naţionalei Austriei, aterizaţi astăzi la Bucureşti, n-au prea avut cum să se antreneze. Furtuna din Capitală a facut impracticabil terenul Arenei Naţionale. Vorbim de un gazon instalat special pentru meciurile campionatului european şi comandat în Italia. La momentul instalării a fost lăudat ca fiind singurul gazon hibrid din România şi a costat peste 2 milioane de lei.

De Redactia Observator la 12.06.2021, 19:44
Vezi și

Cu o zi înainte ca Arena Națională să găzduiască primul meci de la Euro 2020, terenul s-a inundat în urma ploii torențiale din Capitală. Jucătorii naționalei Austriei au fost nevoiți să-și anuleze antrenamentul oficial, înaintea meciului cu Macedonia de Nord, care se va disputa duminică. 

Dacă tot nu s-au putut antrena, jucătorii selecţionatei Austriei s-au distrat în bălţile de apă strânsă pe gazonul celui mai mare stadion din România.

Fundaşul Stefan Posch a animat atmosfera prin plonjoane spectaculoase. Fotografii prezenţi la antrenament au surprins momentele de amuzament ale fotbalistului, restul jucătorilor alegând să stea pe bancă şi să se distreze pe seama spectacolului făcut de Posch.

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » Ploaia torențială i-a împiedicat pe jucătorii naționalei Austriei să se antreneze pe Arena Națională. Terenul a fost inundat