Antena Meniu Search
x

Ucraina a stârnit furia Rusiei după ce şi-a prezentat echipamentul pentru EURO 2020 cu care va juca la Bucureşti

Au mai rămas doar câteva zile până la startul EURO 2020, iar echipele participante la turneul final fac ultimele pregătiri. Ucraina şi-a prezentat echipamentul cu care se va afişa la EURO 2020 şi cu care va veni la Bucureşti, pe Arena Naţională.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 15:56

Ucraina a stârnit furia Rusiei după ce şi-a prezentat echipamentul pentru EURO 2020 cu care va juca la Bucureşti
- Captură Facebook

Momentul nu a fost lipsit de incidente. Ucraina a stârnit furia Rusiei după ce a imprimat pe tricourile de joc Crimeea, anexată de ruşi, şi sloganuri naţionaliste.

"Conturul Ucrainei va da putere jucătorilor, deoarece vor lupta pentru toată Ucraina”, a declarat Andriy Pavelko, preşedintele Federaţiei Ucrainene de Fotbal, pe contul său de Facebook, acolo unde a prezentat şi echipamentul de joc.

"Glorie Ucrainei! Glorie Eroilor!", sloganurile folosite de protestatari în 2014, sunt, de asemenea, imprimate pe tricourile de joc ale naţionalei Ucrainei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Crimeea a fost anexată de ruşi în 2014, iar regiunile Doneţk şi Lugansk sunt controlate de separatiştii pro-ruşi.

Ucraina joacă la Bucureşti

Ucraina va juca la Bucureşti două meciuri din cadrul Grupei C. Ucrainenii se vor duela cu Macedonia de Nord, pe 17 iunie, şi cu Austria pe 21 iunie, pe Arena Naţională. Al treilea meci al grupei, cel cu Olanda, se va juca la Amsterdam, Johan Cruijff ArenA.

EURO 2020. Programul meciurilor de pe Arena Națională

Austria, Ucraina și Macedonia de Nord vor veni la București pentru meciurile din faza grupelor. Din Grupa C mai face parte și Olanda, dar olandezii își vor juca meciurile pe terenul propriu, pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam.

Meciuri găzduite de Arena Națională la EURO 2020:

  • Grupa C: Austria - Macedonia de Nord, 13 iunie
  • Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord, 17 iunie
  • Grupa C: Ucraina - Austria, 21 iunie
  • 28 iunie: meci din optimile EURO 2020

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Euro 2020 » Ucraina a stârnit furia Rusiei după ce şi-a prezentat echipamentul pentru EURO 2020 cu care va juca la Bucureşti