Evaluare Națională 2021. Subiectele date la Matematică, la clasa a II-a, au fost publicate de Ministerul Educaţiei

De Redactia Observator.
Publicat: 27.05.2021, 15:31.
Actualizat: 31.05.2021, 17:50

Elevii de clasa a II-a au susținut, joi, proba la Matematică din cadrul Evalurăii Naționale, cu prezență fizică. Copiii au avut la dispoziție 30 de minute pentru a rezolva cele 12 subiecte.

Elevii de clasa a II-a au susținut astăzi proba la Matematică, cu prezență ficiză

Elevii de clasa a II-a au susținut astăzi proba la Matematică, cu prezență ficiză

Shutterstock

Elevii de clasa a II-a au susținut, joi, proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Tot joi, Ministerul Educației a publicat subiectele, copiii având la dispoziție 30 de minute pentru a rezolva cele 12 subiecte.

Evaluare Națională 2021. Subiectele la Matematică

Citește și:

Toate probele din cadrul Evaluării Naționale s-au organizat cu prezenţă fizică, indiferent de scenariile în care s-au aflat unităţile de învăţământ, a anunțat Ministerul Educației. Sălile în care se susţin aceste evaluări sunt, de regulă, cele în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit. Acestea sunt adaptate în prealabil, după caz, în funcţie de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influenţa pe elevi.

Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test.

"Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate", mai precizează Ministerul Educației.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Alex Velea, replică dură la adresa lui Cătălin Măruță. Iubitul Antoniei, în război cu soțul Andrei: ”Totul e o mască, un rol...pentru bani”
spynews.ro
Mama unei victime de la Colectiv vorbește despre cum arată condamnarea prin care trec nevinovații: „Am divorțat. Mi-am pierdut familia”
libertatea.ro
Horoscopul zilei de 22 iunie 2021. Taurii își revin pe plan financiar. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
gandul.ro
Gigi Becali și-a mărit averea în pandemie! `A fost de cinci ori mai bine`. Câte milioane de euro a câștigat
prosport.ro
Cum arata cel cu care Narcisa a ajuns sa se casatoreasca la numai 14 ani: Eu sunt de etnie. La noi a fost dragoste adevarata...
redactia.ro
Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo. Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită
tvhappy.ro
S-a terminat, divorțează după 13 ani! Reghe a confirmat despărțirea, incredibil ce a spus Anamaria Prodan
GSP
Noua divizare economică a lumii! Vaccinarea cea mai nouă armă a economiilor bogate
money.ro
Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună! Nu îl las în pace!”
as.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro