Antena Meniu Search
x

Evaluare Națională 2021. Subiectele date la Matematică, la clasa a II-a, au fost publicate de Ministerul Educaţiei

Elevii de clasa a II-a au susținut, joi, proba la Matematică din cadrul Evalurăii Naționale, cu prezență fizică. Copiii au avut la dispoziție 30 de minute pentru a rezolva cele 12 subiecte.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 17:50

Elevii de clasa a II-a au susținut, joi, proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Tot joi, Ministerul Educației a publicat subiectele, copiii având la dispoziție 30 de minute pentru a rezolva cele 12 subiecte. 

Evaluare Națională 2021. Subiectele la Matematică

Pe acelaşi subiect

Toate probele din cadrul Evaluării Naționale s-au organizat cu prezenţă fizică, indiferent de scenariile în care s-au aflat unităţile de învăţământ, a anunțat Ministerul Educației. Sălile în care se susţin aceste evaluări sunt, de regulă, cele în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit. Acestea sunt adaptate în prealabil, după caz, în funcţie de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influenţa pe elevi.

Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test.

"Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate", mai precizează Ministerul Educației.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evaluare Naţională » Evaluare Națională 2021. Subiectele date la Matematică, la clasa a II-a, au fost publicate de Ministerul Educaţiei