Antena Meniu Search
x

Teste de antrenament la Matematică pentru Evaluarea Națională 2024, publicate de Inspectoratul Școlar Sibiu

Elevii care se pregătesc de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională îşi pot verifica cunoştinţele la matematică cu ajutorul celor de la Inspectoratul Şcolar Sibiu.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 17:07

Elevii care susţin Evaluarea Naţională 2024, în vară, se pregătesc intens inclusiv la matematică
Elevii care susţin Evaluarea Naţională 2024, în vară, se pregătesc intens inclusiv la matematică - Shutterstock

Spunem asta pentru că reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu au anunţat, încă de anul trecut, că ar urma să publice în mod constant, până în vara acestui an, teste de pregătire pentru elevii care se pregătesc să susţină examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională la proba de matematică.

Vorbim despre subiecte de matematică pregătite special pentru cei mici, cei care susţin Evaluarea Naţională, dar şi subiecte la matematică pregătite pentru cei mari, în funcţie de profilul din aceştia vorbim.

Este evident că elevii de profil mate-info ar urma să aibă subiecte diferite la matematică faţă de cei care provin din profil tehnologic. Întreaga listă de teste de antrenament poate fi verificată AICI.

Ultimul test de antrenament propus de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu, la matematică, pentru cei care susţin Evaluarea Naţională, poate fi urmărit AICI.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu speră că aceste teste de antrenament, publicate în mod constant, să-i ajute pe elevi să treacă cu bine de probele din vară, mai ales în condiţiile în care testele sunt publicate cu tot cu baremul de corectare pentru fiecare test în parte.

Documente: Model BAC_MI_aprilie 2024.pdf

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evaluare Naţională » Teste de antrenament la Matematică pentru Evaluarea Națională 2024, publicate de Inspectoratul Școlar Sibiu