Testul 9 de antrenament pentru Evaluarea Naţională 2021 a fost publicat

De Andreea Anghel.
Publicat: 10.05.2021, 17:05.
Actualizat: 31.05.2021, 17:52

Un nou model de subiect pentru examenul de Evaluare Naţională 2021 a fost publicat online. Este vorba despre testul de antrenament numărul 9. Aceste teste sunt concepute pe baza noii programe școlare și au drept obiectiv pregătirea suplimentară a elevilor.

Testul 9 de antrenament pentru Evaluarea Naţională 2021 a fost publicat

Testul 9 de antrenament pentru Evaluarea Naţională 2021 a fost publicat

Hepta

Testele pentru Evaluarea Naţională 2021 sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează subiectele de la toate examenele naționale. Testul de antrenament numărul 9 a fost publicat luni, 10 mai.

Limba şi literatura română - Test de antrenament 09

Citește și:

Limba română pentru minoritatea maghiară - Test de antrenament 09

Până acum au fost lansate 8 seturi de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021, dar și pentru Bacalaureat, începând cu data de 22 februarie 2021. Nu s-a mai continuat publicarea testelor la clasa a VIII-a în săptămâna în care elevii au susținut simularea Evaluării Naționale. De asemenea, nu au existat teste noi nici la clasa a XII-a în săptămâna simulărilor la BAC.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt realizate conform noii programe școlare și au drept obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen. Acesta are o structură diferită faţă de cea din anii trecuți.

Calendar Evaluarea Națională 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Narcisa Birjaru, noua angajată a restaurantului lui chef Cătălin Scărlătescu. Ce spune juratul ”Chefi la cuțite” despre planul său
spynews.ro
Mama unei victime de la Colectiv vorbește despre cum arată condamnarea prin care trec nevinovații: „Am divorțat. Mi-am pierdut familia”
libertatea.ro
Totul despre zodiile de foc: caracteristici, compatibilități, comportament în dragoste
CaTine.ro
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
gandul.ro
Gigi Becali și-a mărit averea în pandemie! `A fost de cinci ori mai bine`. Câte milioane de euro a câștigat
prosport.ro
Cum arata cel cu care Narcisa a ajuns sa se casatoreasca la numai 14 ani: Eu sunt de etnie. La noi a fost dragoste adevarata...
redactia.ro
Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo. Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită
tvhappy.ro
Imaginile de senzație nevăzute la TV la EURO. Incredibil ce a făcut o fană pe teren
GSP
Noua divizare economică a lumii! Vaccinarea cea mai nouă armă a economiilor bogate
money.ro
Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună! Nu îl las în pace!”
as.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro