Antena Meniu Search
x

"100 România", concurs lansat Antena 3 de 1 decembrie. Trimite mesajul tău video

De 1 Decembrie, Antena 3 reia seria concursurilor de avergură naţională. "100 România" va aduce astfel în faţa concetăţenilor autorii celor mai puternice mesaje despre un viitor mai bun pentru ţara noastră.

100 România este un concurs lansat de Antena 3 de 1 decembrie Vezi și

De 1 Decembrie 2018, Antena 3 reia seria concursurilor de avergură naţională. "100 România" va aduce astfel în faţa concetăţenilor autorii celor mai puternice mesaje despre un viitor mai bun pentru ţara noastră. Românii care vor trimite aceste mesaje video vor fi invitaţi în platourile postului de televiziune, să intre în dezbatere şi să îşi susţină ideile în ziua în care marcăm Centenarul.

În 2015, Liviu Pleşoianu şi-a făcut curaj şi a trimis la Antena 3 un clip în care îşi exprima nemulţumirile faţă de clasa politică.

Un an mai târziu, antreprenorul de 35 de ani din Bucureşti a fost ales parlamentar şi a devenit cunoscut întregii ţări prin lupta sa cu nedreptăţile din justiţie. A fost o mărturie că Antena 3 a avut singurul show în care orice român poate deveni unul dintre viitorii lideri ai ţării. Rareş Tiron a fost al doilea câştigător al unui concurs de anvergură naţională organizat de Antena 3.

Trimite mesajul tău video pentru concursul "100 România"

Anul acesta, Antena 3 reia acest proiect spectaculos şi vă ofera şansa de a vă prezenta ideile pentru un viitor mai bun în propria ţară, iar milioane de români vă pot auzi planurile.

Ce trebuie să faceţi: Pentru concursul "100 România" trebuie să întregistraţi un mesaj video cu răspunsul la întrebarea „Ce îi lipseşte României?"

Unde poate fi trimis mesajul: Clipul video poate fi apoi trimis pe adresa de e-mail: [email protected] sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0756 898 760, până pe 15 noiembrie 2018.

Numărul de telefon şi emailul pentru concursul Antena 3

Veţi avea astfel ocazia să îi vorbiţi în faţă României, chiar de ziua ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "100 România", concurs lansat Antena 3 de 1 decembrie. Trimite mesajul tău video