Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie ca-n filme și împușcături în plină stradă, în Galaţi. 14 persoane reţinute

14 persoane au fost reținute în urma unui scandal stradal care a avut loc în orașul Tg.Bujor din județul Galați. Unul dintre participanții la incidentul violent a tras cu pistolul.

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 12:37

Potrivit IPJ Galați, miercuri, „polițiștii din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de 14 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 61 de ani, toți din orașul Târgu Bujor, județul Galați, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni”.

Anchetatorii au stabilit că „la data de 19 iulie 2024, la ora 00:06, Poliția Oraș Târgu Bujor a fost sesizată, prin apel la numărul unic de urgență 112, referitor la faptul că pe strada Școlii, din aceeași localitate, are loc un scandal în care sunt implicate două grupuri de persoane”.

Bătaie între două clanuri, în Galaţi

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au aflat că „pe fondul unui conflict anterior, două grupuri de persoane formate din 6, respectiv 8 bărbați, și-ar fi aplicat reciproc lovituri, folosind diferite obiecte contondente, context în care 3 dintre persoanele implicate au suferit leziuni pentru care au necesitat îngrijiri medicale”. De asemenea, s-a mai stabilit că, în timpul conflictului, unul dintre participanți, în vârstă de 40 de ani, ar fi folosit o armă de foc și ar fi executat mai multe focuri.

În baza probatoriului administrat în cauza penală în care sunt efectuate cercetări, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare, cei 14 bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de azi, 8 august, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor pentru a dispune luarea unei măsuri preventive față de aceștia, a precizat IPJ Galați.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Bătaie ca-n filme și împușcături în plină stradă, în Galaţi. 14 persoane reţinute