Antena Meniu Search
x

Liber la "iarbă verde" în afara localității, după 15 mai, dar cu protecție, anunță ministrul Vela (Video)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat că, din 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgență, fiecare va avea posibilitatea de a merge la "iarbă verde" sau "în aer liber" fără declarație pe proprie răspundere și fără să-și facă probleme că părăsește localitatea.

de Redactia Observator

la 06.05.2020, 23:49

- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Ieșirile în natură sunt permise
  • Declarația pe proprie răspundere nu e necesară

Ministrul de Interne a precizat că ieșirile în natură vor fi permise, dar, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

"Puteți merge începând cu 15 mai unde doriți dumneavoastră, evident, respectând regulile impuse în ordonanțele militare. Să păstrați distanța socială, să aveți materiale de protecție", a răspuns ministrul Vela unei persoane care îl întreba dacă poate să iasă la iarbă verde după 15 mai, în afara localității.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, ministrul Vela a spus că după 15 mai nu va mai fi nevoie de completarea declaraţiilor pe proprie răspundere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Liber la "iarbă verde" în afara localității, după 15 mai, dar cu protecție, anunță ministrul Vela (Video)