Antena Meniu Search
x

Curs valutar

16 apartamente şi două maşini, distruse în urma unei explozii provocate de o butelie, la Vatra Dornei. O femeie de 79 de ani a ajuns la spital

Au fost clipe de panică, marţi dimineaţa, pentru locuitorii unui bloc din Vatra Dornei. O explozie provocată de o butelie a făcut prăpăd, afectând 16 apartamente şi două autoturisme aflate în faţa imobilului. Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar în urma incidentului o persoană de 79 de ani a ajuns la spital cu arsuri minore. 

de Ovidiu Cojocaru

la 04.10.2022 , 09:26

Potrivit unui comunicat transmis de ISU Suceava, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de stingere, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Explozie puternică într-un bloc din Vatra Dornei

Femeia de 79 de ani care a fost transportată la spital a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor şi al feţei. 

Vezi și

La etajul al doilea al clădirii, o uşă metalică a fost deformată, proprietarul apartamentului respectiv rămânând blocat în casă. Salvatorii au deblocat în cele din urmă uşa şi au reuşit să îl elibereze pe bărbat. 

In urma cercetarilor, au fost identificate în total 16 apartamente afectate, unul distrus, iar restul cu diferite distrugeri (ușile de la intrare, tocurile, tencuiala etc.). De asemenea, două autoturisme parcate langa bloc au fost avariate (geamuri sparte). La faţa locului va ajunge şi un reprezentant al Inspectoratului de Stat in Constructii care va evalua situaţia.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Angela Bertea.

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » 16 apartamente şi două maşini, distruse în urma unei explozii provocate de o butelie, la Vatra Dornei. O femeie de 79 de ani a ajuns la spital