Antena Meniu Search
x

Video 16 maşini, făcute praf de un necunoscut într-o parcare din Sectorul 6. Oamenii s-au trezit din senin cu pagube serioase

Șaisprezece autoturisme din Capitală au fost vandalizate de un individ, încă neidentificat. Incidentul a avut loc în Sectorul 6, în parcările de reședință ale blocurilor. Proprietarii au fost primii care au semnalat problemele autorităţilor, după ce s-au trezit că mașinile lor au geamurile laterale, lunetele sau oglinzile sparte. Pe lângă vandalizări, dintr-o mașină a fost furat şi un parfum, dar și suma de 600 de lei. Poliţiştii au un suspect în acest caz. După ce va fi prins şi se dovedeşte că el este vinovatul, individul va fi acuzat de distrugere și furt calificat.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 09:30

Vezi și

16 mașini au fost avariate în sectorul 6, informează Poliția Capitalei. Le-au fost sparte lunetele sau geamurile laterale. Polițiștii sunt pe urmele unui suspect.

Mai mulți proprietari de autoturisme din sectorul 6 din capitală au anunțat miercuri, prin 112, că autoturismele lor au fost avariate. ”16 autoturisme prezintă urme de distrugere, prin aceea că au geamunile laterale sau lunetele sparte”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Din primele cercetări, bănuit de comiterea acestor distrugeri este un bărbat, iar polițiștii fac cercetări pentru depistarea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » 16 maşini, făcute praf de un necunoscut într-o parcare din Sectorul 6. Oamenii s-au trezit din senin cu pagube serioase