Antena Meniu Search
x

Video Cine ar putea fi individul care a vandalizat peste 20 de maşini în Arad. Acum 3 ani, un atac similar s-a petrecut în aceeaşi zonă

Atac inexplicabil la Arad. Cel puţin 24 de maşini au fost vandalizate azi-noapte. Un individ le-a tăiat cauciucurile fără să îi pese că era filmat de camere de supraveghere. O echipă specială de anchetatori se ocupă de acest caz care pare să urmeze un trend mondial - activiştii îi pedepsesc pe şoferii pentru că poluează. 

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 19:52

Vezi și

Atacul a început la patru dimineaţa. O cameră de supraveghere a filmat cum individul ia la rând toate maşinile. Pare să înfigă de mai multe ori un obiect ascuţit în fiecare anvelopă. Unele cauciucuri au fost înţepate şi de cinci ori. Iar mai multe automobile maşini au avut câte două sau trei roţi sparte.  

Atac similar acum 3 ani

Toate cele 24 de maşini au fost vandalizate în aceeaşi zonă, pe o stradă nu departe de gară. 

Păgubită: Sunt foarte multe maşini şi chiar nu înţeleg de ce, că să zici că are ură pe cineva, dar nu, le-a luat pe toate la rând.

Pe acelaşi subiect

Păgubit: Când să plec de acasă, am găsit maşina, cum o vedeţi şi dumneavoastră, cauciucul tăiat. Pagubele, nu ştiu, în jur de 200 de lei, timpul pierdut. 

O echipă specială de poliţişti, din care fac parte şi criminalişti, îl caută pe autorul atacului. În urmă cu trei ani, în aceeaşi zonă, o persoană încă neidentificată a zgâriat zeci de maşini parcate. 

Caz tras la indigo

Claudia Iuga, purtătoare de cuvânt IPJ Arad: Au ca scop identificarea cu celeritate a persoanelor responsabile de aceste fapte şi tragerea acestora la răspundere penală sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de distrugere. 

Incidentul de la Arad vine la numai o lună de când un adolescent a dezumflat roţile de la 20 de SUV-uri parcate într-un cartier rezidenţial din Constanţa. Prins de poliţişti, le-a spus că a văzut un documentar care spune că maşinile mari poluează mai mult, aşa că a decis să ia măsuri. Ca avertisment, le-a lăsat proprietarilor un mesaj în parbriz - îi îndemna să meargă pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine ar putea fi individul care a vandalizat peste 20 de maşini în Arad. Acum 3 ani, un atac similar s-a petrecut în aceeaşi zonă