Antena Meniu Search
x

19 migranți, înghesuiți într-o cutie de lemn. Încercau să iasă ilegal din țară prin Vama Nădlac, ascunși în TIR-ul unui român

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au prins, în noaptea de luni spre marţi, 19 migranţi care încercau să iasă din ţară. Erau ascunși într-o cutie din lemn aflată într-un TIR condus de un român în vârstă de 35 de ani.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 10:51

19 migranți, înghesuiți într-o cutie de lemn. Încercau să iasă ilegal din țară prin Vama Nădlac, ascunși în TIR-ul unui român - glsa.ro

Ce 19 migranți din Bangladesh, cu au vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

"Bărbatul conducea un ansamblu rutier, înmatriculat în România şi transporta în Ungaria, conform documentelor de însoţire a mărfii, o cutie de lemn. În baza profilului de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia au descoperit ascunşi, în compartimentul destinat transportului de marfă, în interiorul cutiei de lemn transportate, 19 cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări", a transmis Poliţia de Frontieră Arad.

Toți cei 19 migranți sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar șoferul va răspunde penal pentru infracțiunea de trafic de migranţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » 19 migranți, înghesuiți într-o cutie de lemn. Încercau să iasă ilegal din țară prin Vama Nădlac, ascunși în TIR-ul unui român