Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni izolaţi de lume, în Maramureş. Un pod s-a prăbuşit sub greutatea unui camion

Cel puţin 20 de oameni din localitatea maramureşeană Nistru au rămas izolaţi după ce un pod s-a prăbuşit sub greutatea unei maşini de mare tonaj.

Vezi și

Cel puţin 20 de oameni din localitatea maramureşeană Nistru au rămas izolaţi după ce un pod s-a prăbuşit sub greutatea unei maşini de mare tonaj. Deşi podul, construit acum 40 de ani, era şubred şi avea picioarele erodate de apă, nu exista un indicator de restricţie.

Podul a cedat sub greutatea unui camion. Care, ca să fie scos din hău, a trebuit să fie ridicat de cuva unui escavator. Vreo 20 de oameni sunt acum izolaţi de lume.

Oamenii spun că podul are vreo 40 de ani şi niciodată n-a fost reparat. Asta deşi ei au avertizat autorităţile că structura va ceda. A fost în zadar însă. Nimeni n-a pus nici măcar un indicator cu restricţie de mare tonaj. Aşa că zilnic pe acolo treceau maşini grele cu lemne sau materiale de construcţii, mai ales că în zonă se contruiesc case. 

Mai mult, deși a fost construit un podeţ din lemn, localnicii își fac griji pentru copiii și nepoții lor. Pentru că sunt porțiuni unde aceștia pot aluneca și pot cădea în râu. 

Familiile din zona așteaptă intervenția autorităților dar momentan primarul este plecat din localitate, iar viceprimarul este în concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de oameni izolaţi de lume, în Maramureş. Un pod s-a prăbuşit sub greutatea unui camion