Antena Meniu Search
x

20.000 de fani au cântat la unison cu Robbie Williams la festivalul Summer in the City. Artistul britanic a făcut show la Romexpo

Show incendiar seara trecută în Capitală. Cântăreţul britanic Robbie Williams a oferit celor peste 20.000 de fani un adevărat spectacol, în care melodiile sale consacrate au fost acompaniate de jocuri de lumini dar şi de feeria publicului.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 20.08.2023, 08:21

Vezi și

Aflat pentru a treia oară în România, Robbie Williams a venit pregătit şi de această dată cu un show de zile mari. Publicul numeros a fost în extaz. Artistul a colindat toată Europa vara aceasta cu turneul său, pentru a le oferi fanilor o experiență unică. Publicul s-a putut bucura de o selecţie de hit-uri clasice, reorchestrate, care se afla si pe noul sau album.

Eduard Marin, reporter Observator: Atmosfera a fost incendiară a la apariţia pe scenă a lui Robbie Williams. Mii de fani au venit special să-l vadă pe cântăreţul britanic, mulţi dintre ei pentru prima oară şi au avut ocazia să cânte împreună cu artistul cele mai cunoscute piese.

Spectaculoase au fost si ţinutele purtate de artist. O combinaţie de stiluri între glam si rock care au completat vizual spectacolul. A fost mai mult decat un concert, a fost o invitatie la o experienţă muzicală care a stârnit emoţii şi a creat cu siguranţă amintiri nepreţuite pentru cei ce-l îndrăgesc.

În timpul concertului artistul a avut chiar şi câteva cadori pentru fani. Tricouri personalizate.

Reporter: Cum s-a simtit Robbie in Romania si de aceasta data?

Denise Săndulescu, organizator: S-a simtit ca de obicei, el spune ca de fiecare data el este foarte incantat si fericit sa fie in Romania, avem un public foarte cald.

La concert au fost prezenţi peste 20.000 de fani ai artistului britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » 20.000 de fani au cântat la unison cu Robbie Williams la festivalul Summer in the City. Artistul britanic a făcut show la Romexpo