Antena Meniu Search
x

Video 21 de mașini distruse pe o stradă din Cluj. Un incident similar s-a întâmplat în același loc cu un an în urmă

21 de studenţi din Cluj Napoca şi-au găsit de dimineaţă maşinile vandalizate. După ce au văzut geamurile sparte şi bordurile răscolite, şoferii au alertat poliţia. La locul incidentului a venit şi o echipă a serviciului de criminalistică, pentru a inspecta maşinile.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.02.2023 , 13:00

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe vinovaţi. Zona unde studenţii şi-au lăsat autoturismele peste noapte nu este o parcare oficială, dar este locul unde obişnuiesc să parcheze localnicii. Un incident asemănător a avut loc şi anul trecut, când 36 de şoferi, majoritatea studenţi, s-au trezit cu anvelopele tăiate peste noapte.

"La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 07.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum și alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere. 

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvășite. La acest moment, cercetările se află în desfășurare. Precizăm faptul că anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenționate", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Evenimente » 21 de mașini distruse pe o stradă din Cluj. Un incident similar s-a întâmplat în același loc cu un an în urmă