Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aproape 5 mii de transportatori vor protesta miercuri în faţa Guvernului faţă de cincurenţa neloială

Până la 5.000 de transportatori vor protesta miercuri, 13 decembrie, în faţa Guvernului, faţă de piraterie şi concurenţa neloială.

de Redactia Observator

la 11.12.2017 , 11:04

Până la 5.000 de transportatori vor protesta miercuri, 13 decembrie, în faţa Guvernului, faţă de piraterie şi concurenţa neloială, a anunţat luni Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România.

”Miercuri, 13 decembrie, până în 5.000 de transportatori de persoane vor protesta în faţa sediului Guvernului şi alţi peste 30.000 în toate marile oraşe din ţară (Timişoara, Arad, Iaşi, Braşov, Bacau, Craiova, Constanta etc.), între orele 09.00-20-00”, se arată în comunicatul publicat luni.

Patronatul acuză autorităţile statului că tolerează pirateria în domeniul transporturilor.

Articolul continuă după reclamă

”Nu înţelegem cum pregăteşte Guvernul OUG pentru a-i condamna penal pe cei care nu plătesc taxele şi impozitele, din moment ce în România vorbim deja despre fenomenul numit „uberizare” - fenomen tolerat şi susţinut de guvern prin lipsa oricăror acţiuni care l-ar putea opri. Acest fenomen nu se referă exclusiv la firma Uber, ci la toate afacerile neautorizate care se ascund în spatele unor platforme digitale”, se arată în comunicat.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Aproape 5 mii de transportatori vor protesta miercuri în faţa Guvernului faţă de cincurenţa neloială