Antena Meniu Search
x

Video 50 de metri dintr-o stradă din Cluj au fost asfaltaţi în timp record. Cine urma sa meargă cu maşina prin zonă

Vizită englezească, asfaltare românească. Pentru ca fratele regelui Charles să nu treacă printr-un şantier, în drum spre restaurant, patronii localului au tocmit o echipă de muncitori care să niveleze rapid un strat de criblură pe o bucată de stradă. Restul şoselei a fost ascuns în spatele unor panouri. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 13.10.2022, 22:31

Vezi și

De două luni se lucrează din greu pe strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca. Ieri s-a bătut însă orice record de viteză. Şoseaua a fost nivelată şi s-a pus un strat de criblură în numai câteva ore. Totul pentru ca Prinţul Edward să ajungă la restaurant fără prea multe zgâlţâieli. Restul şantierului a fost ascuns de ochii alteţei sale regale.  

Discuţie reporter-muncitor:

Voi aţi reparat acolo?

Că a venit Prinţul, da. 

Pe acelaşi subiect

Alex Prunean, reporter Observator: Porţiunea de stradă pe care s-a facut reparaţia este lungă de doar 40-50 de metri, de la intersecţie şi pană aici, unde a parcat maşina care l-a adus pe conte la restaurant. Restul şantierului a fost ascuns cu două panouri, care aseară erau puse dintr-o parte în alta a străzii. 

Lucrarea în regim de urgenţă a fost comandată direct de cei de la restaurantul în care a cinat fratele Regelui Charles al III-lea. Din acest motiv, factura trebuie achitată tot de patronii localului. 

Iulia Persa, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca: Primăria nu a comandat această lucrare, a fost făcută pe cheltuiala celor de la restaurant. Primăria nu o să deconteze niciun ban în plus faţă de proiectul iniţial. 

Prinţul Edward a venit la Cluj încă de luni pentru a participa la forumul Fundaţiei The Duke of Edinburgh's International Award, înfiinţată de Casa Regală britanică

Alex Prunean, reporter Observator: Contele a venit la Cluj-Napoca cu un zbor de linie al unui operator lowcost. Nimeni din staff nu a cerut tratament preferenţial sau debarcare la salonul VIP, astfel că fratele Regelui Charles al III-lea a ieşit din terminal pe fluxul normal, împreună cu ceilalţi pasageri. 

În această dimineaţă s-a întâlnit cu cei 400 de sportivi de la Academia de Fotbal "Viitorul Cluj" din cadrul Fundaţiei. Prinţul Edward a intrat chiar pe teren, unde şi-a arătat calităţile de fotbalist. 

"A fost o onoare pentru noi, pentru cei delegaţi aici să întâlnim nişte oameni aşa importanţi, precum Alteţa Sa regală", spune un tânăr.

În timpul vizitei, Prinţul Edward s-a întâlnit şi cu membri familiei regale din România. Mâine se va întoarce în Anglia, tot cu un avion de linie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » 50 de metri dintr-o stradă din Cluj au fost asfaltaţi în timp record. Cine urma sa meargă cu maşina prin zonă