Antena Meniu Search
x

625 de kilometri parcurşi în peste 18 ore. Cel mai "proaspăt" record al CFR, în materie de întârzieri

Trenul care circula între Curtici şi Capitală a întârziat aproape 7 ore, după ce locomotiva s-a defectat şi a trebuit să fie schimbată. Patru ore a durat operaţiunea, timp în care oamenii au îngheţat de frig, pentru că nu a fost nici căldură.

Vezi și

Trenul care circula între Curtici şi Capitală a întârziat aproape 7 ore, după ce locomotiva s-a defectat şi a trebuit să fie schimbată. Patru ore a durat operaţiunea, timp în care oamenii au îngheţat de frig, pentru că nu a fost nici căldură. Odată ajunşi în Bucureşti, unii călători au spus că este ultima dată când merg cu trenul.

După aproape 7 ore de întârziere, trenul a ajuns într-un final în Gara de Nord. Obosiţi şi supăraţi, călătorii s-au văzut, în sfârşit, la destinaţie.

Angajaţii CFR s-au resemnat. Pentru ei, a fost o călătorie obişnuită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 625 de kilometri parcurşi în peste 18 ore. Cel mai "proaspăt" record al CFR, în materie de întârzieri