Antena Meniu Search
x

Galerie foto 8 mașini și un microbuz au ars în Bacău, în curtea Direcției de Protecție a Copilului. Focul ar fi fost pus intenționat

Opt mașini și un microbuz ale DGASPC Bacău au ars, noaptea trecută, cauza incendiului fiind în curs de stabilire. Vehiculele erau parcate în curtea instituției, dar în zone diferite, astfel că există suspiciunea ca focul să fi fost pus intenționat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2022, 09:34

Mai multe autoturisme şi un microbuz parcate în curtea Direcției de Protecție a Copilului Bacău au ars, în noaptea de joi spre vineri, însă cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Intervenția pompierilor a avut loc pe strada Aleea Ghioceilor din municipiu, iar focul a fost lichidat de militari.

"Cauza este în curs de stabilire", au transmis reprezentanţii ISU Bacău.

Focul ar fi fost pus intenționat

Din primele informații, se pare că toate cele nouă vehicule erau parcate în curtea DGASPC, dar în zone diferite, astfel că există suspiciunea ca focul să fi fost pus intenționat. 

De altfel, polițiștii băcăuani au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere prin incendiere. "La data de 16 septembrie a.c, polițiștii băcăuani au fost sesizați, prin 112, despre faptul că, în curtea unei instituții publice din Bacău ar fi izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit pompierii pentru stingerea incendiului. Polițiștii au constatat că 9 autoturisme au fost afectate de incendiu, fără a fi înregistrate victime. Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei", informează IPJ Bacău.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » 8 mașini și un microbuz au ars în Bacău, în curtea Direcției de Protecție a Copilului. Focul ar fi fost pus intenționat