Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A ales moartea la 86 de ani. O bătrână din Mehedinţi s-a aruncat într-o fântână îngustă. Pentru scoaterea ei, salvatorii s-au chinuit nouă ore

O intervenţie contracronometru a pompierilor s-a încheiat tragic, azi-noapte, în Mehedinţi. O femeie de 86 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut într-o fântână, la 25 de metri adâncime. 

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 20:33

Localnicii au fost cei care au auzit-o şi au sunat imediat la 112. La faţa locului, au intervenit urgent mai multe echipaje, dar şi un elicopter SMURD Black Hawk.

A ales moartea la 86 de ani

Misiunea a fost foarte dificilă întrucât fântâna avea un diametru de doar 35 de cm. În cele din urmă salvatorii au găsit-o pe femeie ancorată de o pompă submersibilă, la suprafața apei. 

Vezi și

După nouă ore în care au încercat să o scoată din puţ, au reuşit să o aducă la suprafaţă, însă, din nefericire, aceasta nu a supravieţuit. Martorii spun că victima s-ar fi aruncat voluntar în fântână, nefiind la prima încercare de a-şi pune capăt zilelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » A ales moartea la 86 de ani. O bătrână din Mehedinţi s-a aruncat într-o fântână îngustă. Pentru scoaterea ei, salvatorii s-au chinuit nouă ore