Antena Meniu Search
x

A ales moartea la doar 17 ani. Adolescentul din Cluj a fost găsit pe un câmp, lângă o mănăstire, cu o pungă pe cap de către o mătuşă

Avea toată viaţa înainte, dar a ales să nu o mai trăiască. Un adolescent de 17 ani din Cluj a optat pentru un sfârşit cumplit.

de Monica Palade

la 17.10.2023, 09:16

A ales moartea la doar 17 ani. Adolescentul din Cluj a fost găsit pe un câmp, lângă o mănăstire, cu o pungă pe cap de către o mătuşă

A fost găsit de o mătuşă pe un câmp din localitatea Soporu de Câmpie, în apropierea unei mănăstiri, cu o pungă pe cap lipită cu banda izolatoare. Înainte de a se sinucide, tânărul a trimis mesaje rudelor prin care îşi anunţa intenţia.

Se pare că adolescentul suferea de depresie. Părinţii sunt divorţaţi, mama lui lucrează în Germania, iar băiatul locuia cu bunica lui. Primarul din localitate spune că adolescentul era un copil bun şi cuminte şi învăţa bine la şcoală. 

Ce spun poliţiştii

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.

Pe acelaşi subiect

În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata. Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » A ales moartea la doar 17 ani. Adolescentul din Cluj a fost găsit pe un câmp, lângă o mănăstire, cu o pungă pe cap de către o mătuşă