Antena Meniu Search
x

Mama din Botoşani care şi-a aruncat cei doi copii pe geam a fost trimisă în judecată. Mezinul şi-a pierdut atunci viaţa, cel mare şi-a revenit miraculos

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a mamei care, în luna august, şi-a aruncat copiii de la etajul al doilea al unui hotel din municipiul Botoşani.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 11:14

Mama care şi-a aruncat copiii de la etajul al doilea al unui hotel, trimisă în judecată
Mama care şi-a aruncat copiii de la etajul al doilea al unui hotel, trimisă în judecată

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de procurori, femeia, în vârstă de 23 de ani, din comuna Albeşti, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de "violenţă în familie sub forma omorului" şi "violenţă în familie sub forma tentativei de omor".

"S-a reţinut că, în data de 20.08.2023, în jurul orei 23.30, inculpata a aruncat în gol pe cei doi copii minori ai săi, în vârstă de 1, respectiv 2 ani, de la etajul al doilea al unui hotel din municipiul Botoşani; în urma impactului cu solul, copilul în vârstă de 1 an a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, iar copilul în vârstă de 2 ani a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa", precizează Parchetul de pe lângă Tribunal.

Femeia, care se află în arest preventiv, va fi judecată de Tribunalul Botoşani.

Filmul nopţii de coşmar în care femeia şi-a aruncat copiii pe geam şi a ameninţat apoi că se sinucide

Pe acelaşi subiect

În urmă cu două luni, tânăra de 23 de ani şi-a aruncat de la fereastra unui motel cei doi copii în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a ameninţat că se va sinucide. În timp ce negociatorii încercau să o convingă să renunţe la planul ei, medicii luptau pentru a le salva viaţa cei doi băieţi. Din nefericire, mezinul familiei a murit. Copilul de 3 ani a stat în comă două săptămâni, însă şi-a revenit. Medicii de la spitalul de pediatrie din Iaşi, unde este a fost tratat, sunt uimiţi şi ei de supravieţuirea miraculoasă. 

Fără să dea nimic de bănuit, tânăra a plecat din Albeşti la Botoşani. Acolo a mers, împreună cu cei doi băieţi, să caute un loc unde să se cazeze. Fără vreun act de identitate, i-a înduplecat în cele din urmă pe angajaţii motelului să îi închirieze o cameră.

Ultimul mesaj trimis soţului de mama din Botoşani, înainte de gestul extrem: "Voi toţi m-aţi luat de fraieră”

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi trimis un mesaj soţului ei în care i-ar fi spus că îi pare rău pentru copii pentru că ei nu au nicio vină

"Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet....că niciodată nu ţi-au ajuns....regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră", a scris femeia.

Imediat după faptă, femeia a ameninţat că se sinucide. A fost imobilizată într-un final de un pompier ISU şi coborâtă în siguranţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mama din Botoşani care şi-a aruncat cei doi copii pe geam a fost trimisă în judecată. Mezinul şi-a pierdut atunci viaţa, cel mare şi-a revenit miraculos