Antena Meniu Search
x

Video "A căzut în calea metroului!" O tânără de 30 de ani a alunecat pe şine chiar în timp ce trenul intra în staţie. Un bărbat a reuşit să o tragă pe peron

Incident deosebit de grav la metrou, în această dimineaţă. O tânără a căzut pe calea de rulare a metroului, chiar când garnitura intra în staţia Unirii. Fata a fost salvată de prezenţa de spirit a mecanicului care a oprit metroul la timp, dar şi de un tânăr care a tras-o pe peron.
 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 17.10.2023, 13:51

Vezi și

Martori: - A căzut în calea metroului!

- A picat! Nu ştim!

- A sărit pe...

Uitaţi-vă pe camere! Vă rog frumos!

Pe acelaşi subiect

A reuşit să o tragă pe peron

 În jurul orei 9.30 s-a întâmplat incidentul în staţia de metrou Piaţa Unirii. Din primele informaţii, femeia în vârstă de 30 de ani ar fi alunecat şi a căzut pe şinele de metrou chiar în timp ce acesta intra în staţie.

Din fericire conductorul a reuşit să oprească trenul la timp şi să îi salveze viaţa. Echipajele de prim-ajutor au intervenit şi au scos-o pe femeie din calea de rulare a trenului, era conştientă însă prezenta răni. A fost transportată la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea cum s-a produs acest incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A căzut în calea metroului!" O tânără de 30 de ani a alunecat pe şine chiar în timp ce trenul intra în staţie. Un bărbat a reuşit să o tragă pe peron