Antena Meniu Search
x

Video A dat 10.000 de euro unui puști, pentru farmece de amor. Fiul vrăjitoarei Norvegia, reținut pentru înșelăciune și șantaj

Auto-intitulata Vrăjitoare Norvegia, devenită celebră după ce a păcălit-o pe Oana Zăvoranu, loveşte din nou. De data aceasta, prin fiul ei. Adolescentul de 16 ani a fost reţinut, după ce ar fi înşelat o tânără de 20 de ani, din Neamţ cu 10.000 de euro, în schimbul unor ritualuri oculte. Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii acasă la cea care îşi spune făcătoare de minuni, dar şi la complicele fiului ei. 

de Angela Bertea

la 11.10.2022, 15:05

Vezi și

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe telefoane mobile, dar și suma de 850 de euro. Băiatul este acuzat că ar fi indus în eroare o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Neamț, sub pretextul că, pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte care i-ar fi fost de ajutor tinerei în plan sentimental. Astfel, cu ajutorul unui complice în vârstă de 20 de ani, acesta ar fi primit de la tânără suma de 50.000 de lei.

Șantajată după ce a plătit 50.000 de lei pentru vrăji de amor

În momentul în care fata ar fi vrut să renunțe la așa-zisele servicii oferite, ea ar fi fost șantajată și amenințată, cu scopul de a fi determinată să trimită în continuare diferite sume de bani.

"La data de 8 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj. Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte. Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri. Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani. 

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro. La data de 10 octombrie a.c., minorul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii", au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Minorul de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanțelor de judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A dat 10.000 de euro unui puști, pentru farmece de amor. Fiul vrăjitoarei Norvegia, reținut pentru înșelăciune și șantaj